OPPAAT

HINTAOPAS

Vertaile hintoja ja löydä helposti edullisimmat hierontalaitteiden jälleenmyyjät Hintaoppaasta*.

Oikeaoppinen alkulämmittely ja loppuverryttely? Katso ohjeet

Tässä sinulle kattava vastaus siihen, miten ja miksi suorittaa oikeaoppinen alkulämmittely ja loppuverryttely. Onko nämä pelkkiä "pakollisia" toimenpiteitä ennen ja jälkeen liikunnan? 

Vai sittenkin osa kokonaisvaltaista, fiksua ja kehittävää treeniä. Miksi jättäisit kaksi kolmasosaa treenistäsi tekemättä?

Kaikki tietävät, että ennen vaativampaa liikuntasuoritusta pitäisi lämmitellä ja sen jälkeen pitäisi jäähdytellä. Kuitenkin monelta ne jäävät tekemättä. Tai moni myöntää sutaisevansa ne sinne päin. Miksi asia on näin?

Koko kropan dynaaminen venyttely- & liikkuvuusohjelma

Nämä koko kropan dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusohjelmat on suunniteltu auttamaan sinua tekemään liikkuvuus harjoitteita turvallisesti ja tehokkaasti. Opas sisältää selkeät suomenkieliset videot ja ohjeet suoritettavista venytys- ja liikkuvuusliikkeistä. Toivomme, että nautit niistä tuloksista ja hyödyistä, joita säännöllinen venyttely- ja liikkuvuusharjoittelu voi sinulle tuoda.

Hierontalaite-opas: Valitse sinulle paras hierontalaite!

Mikäli mietit, että mikä on TENS kivunlievittäjä laite ja millainen on paras TENS-laite juuri sinulle, niin lue tämä. Tässä käydään selkeästi läpi mikä TENS-laite on, miten se toimii ja lievittää kipuja sekä mitkä ovat sen käyttöhyödyt.

Mikä on TENS kivunlievittäjä laite? Miten se toimii?

Mikäli mietit, että mikä on TENS kivunlievittäjä laite ja millainen on paras TENS-laite juuri sinulle, niin lue tämä. Tässä käydään selkeästi läpi mikä TENS-laite on, miten se toimii ja lievittää kipuja sekä mitkä ovat sen käyttöhyödyt.

Hierontavasaran käyttöohjeet

Tässä on sinulle hyvä yleinen hierontavasaran käyttöohje. Käymme läpi, miten lihashuoltovasaraa käytetään oikein sekä tutustumme myös, millaisissa tilanteissa hierontavasaraa tulisi ja ei tulisi käyttää. Muista kuitenkin aina noudattaa ensisijaisesti laitteen omia ohjeita.

Hierontarulla & Foam Roller -käyttöopas (ohjeet & vinkit)

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: putkirulla, hierontarulla ja foam roller. Tämä käyttöopas antaa ohjeet, jotta osaat valita omaan tarpeeseensa sopivan mallin ja miten hierontarullaa käytetään oikein, jotta saadaan oikeanlainen hyöty eikä satuteta itseä.

Lihashuoltovasaran parhaat käyttöhyödyt

Lihashuoltovasaran eli toisin sanoen hierontavasaran käytöllä on paljon hyviä hyötyjä kehollesi, lihaksistollesi ja hyvinvoinnillesi, mutta mitkä ovat tutkitusti parhaat lihashuoltovasaran käyttöhyödyt.

Hyvän lihashuoltovasaran valintaopas
Hyvän lihashuoltovasaran valintaopas

Hyvän lihashuoltovasaran valintaopas

Oletko hankkimassa lihashuoltovasaraa, mutta et tiedä millainen on laadukas ja mikä on hyvä lihashuoltovasara juuri sinulle? Tässä on sinulle keskeisimmät asiat ja laatuominaisuudet, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon, koska laitteiden välillä on paljon eroja laadussa ja ominaisuuksissa.

Lihashuoltovasaran esittely- ja käyttöopas

Tässä on kattava esittely- ja käyttöopas yleisesti lihashuoltovasarasta, mistä on tullut todella suuri hitti ympäri maailmaa ja myös täällä Suomessa. Lihashuoltovasarat ovat yksi 2000-luvun tuotteista, mitkä ovat täällä jäädäkseen.