LIHASHUOLTOVASARAT

Loppuverryttely on olennainen osa treeniä siinä missä lämmittelykin. Keho kiittää, kun lihakset on asianmukaisesti lämmitelty ennen suoritusta ja, näin ollen, jaksaa suoriutua paremmin. Kiitoksena tulisi jäähdytellä eli venytellä, antaa kropan niin sanotusti rauhoittua ja muun muassa hengityksen palautua normaalille tasolle.

Monet kysyvät onko "tavallisella" hieronnalla ja urheiluhieronnalla eroa. Usein vertailussa ajatellaan keskeisimpänä erona olevan kynttilöiden ja aromien määrä. Todellisuudessa urheiluhieronta keskittyy paljon enemmän itse lihasjännitysten lievittämiseen sekä vammoja ennaltaehkäiseviin toimiin.

Vesi on elämämme tärkein elementti! Mutta kuinka paljon vettä pitää juoda päivässä ja mikä on hyvä veden juonnin suositus ja sen tuomat hyödyt kehollemme? Vesi on kehomme ja elämämme tärkeimpiä elementtejä, oikeastaan jopa tärkein. Pysymme paljon kauemmin elossa ilman ravintoa, kuin ilman vettä, siitä syystä, että elimistöstämme suurin osa on...

Tässä sinulle kattava vastaus siihen, miten ja miksi suorittaa oikeaoppinen alkulämmittely ja loppuverryttely. Onko nämä pelkkiä "pakollisia" toimenpiteitä ennen ja jälkeen liikunnan? Vai sittenkin osa kokonaisvaltaista, fiksua ja kehittävää treeniä. Miksi jättäisit kaksi kolmasosaa treenistäsi tekemättä?

Nämä koko kropan dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusohjelmat on suunniteltu auttamaan sinua tekemään liikkuvuus harjoitteita turvallisesti ja tehokkaasti. Opas sisältää selkeät suomenkieliset videot ja ohjeet suoritettavista venytys- ja liikkuvuusliikkeistä. Toivomme, että nautit niistä tuloksista ja hyödyistä, joita säännöllinen venyttely- ja...

Mistä tiedät, mikä on sinulle paras TENS kivunlievittäjä laite? Valintaa helpottaakseen olemme koonneet yhteen tärkeimmät ominaisuudet, mihin kiinnittää niissä huomiota. Itse laitevertailuun on otettu mukaan vain hintalaatu suhteiltaan hyviä ja laadukkaita TENS laitteita. Valitse näiden avulla sinulle sopivin vaihtoehto!