Paras lihashuoltovasara? Arvostelu & kokemuksia: Hyperice Hypervolt

16.12.2020

Onko tässä maailman paras lihashuoltovasara? Aloitamme arvostelut ja kokemuksia osion Hypericen Hypervolt -mallista, mikä on ehdottomasti yksi hierontavasaroiden pioneeri. Hypervoltit ovat ensimmäisiä huippulaadukkaita hierontavasaroita, mitkä tuli aikanaan markkinoille ja joiden ansiosta hierontavasaroiden suosio lähti räjähdysmäiseen nousuun.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan Hypericen Hypervoltin, mutta et ole varma, onko se kaiken rahan arvoinen, niin tässä on rehellinen ja puolueeton arvostelu kyseisestä hierontavasarasta ja sen eri malleista.

Hypervolt on yksi lihashuoltovasaroiden pioneereista
Hypervolt on yksi lihashuoltovasaroiden pioneereista

Yrityksen esittely: Hyperice

Hypervolt -lihashuoltovasaran valmistaa yritys nimeltä Hyperice, mikä on kehon hyvinvoinnin edistämiseen ja lihashuoltoon erikoistunut yritys. Yritys sai alkunsa vuonna 2010 Etelä-Kaliforniassa, milloin Hyperice aloitti kehittämään maailman ensimmäistä kannettavaa, korkean suorituskyvyn omaavaa kylmäkompressiolaitetta.

Siitä lähtien he ovat jatkaneet monipuolisten läpimurtotekniikkaa sisältävien laitteiden kehittämistä markkinoille. Yrityksen missiona on helpottaa ihmisten lihaskipuja, edistää heidän liikkuvuuttaan sekä parantaa heidän suorituskykyään tehokkaasti ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Yrityksen lippulaivatuotteita ovat mm. Hypervolt -lihashuoltovasarat, lämpö- ja värinäteknologiaan perustuvat kehonhuoltovälineet, puettavat lihashuoltolaitteet, sekä kylmähoitoa hyödyntävät kompressiokääreet koko keholle.

Hyperice kehittää monipuolisesti eri kehonhuoltovälineitä - laatu edellä.
Hyperice kehittää monipuolisesti eri kehonhuoltovälineitä - laatu edellä.

Yritys tunnetaan kyvystä suunnitella erittäin innovatiivisia, nykyaikaista huipputeknologiaa sisältäviä tuotteita liikunta, urheilu- ja hyvinvointi -alalle. Suunnittelun takana on joukko alan huippuasiantuntijoita, (raketti) insinöörejä, fysioterapeutteja, urheilijoita yms.

Yritys saavutti merkittävän stepin vuonna 2012, kun amerikkalaisen jalkapallon (NFL) pelinrakentaja Mark Sanchez osti osakepääoman yhtiöstä. Tämän jälkeen mukaan on tullut monia huipputason ammattilaisurheilijoita - mukana on mm. NFL koripalloilijat Blake Griffin, LeBron James, Steph Curry, tennistähdet Serena Williams ja Naomi Osaka, golftähti Tiger Woods sekä alpphiihtäjä Lindsey Vonn.

Vuonna 2016 Hyperice nousi ensimmäistä kertaa viiden parhaan joukkoon, Inc-lehden listaamassa innovatiivisimmat yritykset Yhdysvalloissa -kategoriassa.

Mikä on Hypervolt -lihashuoltovasara?

Hypervolt on myyntimenestys! Se on hyvin helppokäyttöinen, edistyksellinen ja laadukas lihashuoltovasara lihashuoltoon, mikä mahdollistaa useiden lihasryhmien monipuolisen käsittelyn. Voit käyttää sitä edesauttamaan palautumistasi, helpottaaksesi lihaskipuja ja löysäämään kireitä lihaksia.

Tämä kevyt hierontalaite toimitetaan viidellä vaihdettavissa olevalla hierontapäällä, joiden avulla voit käsitellä itseäsi usealla eri tavalla, eri lihasalueilta. Nopeustasoja Hypervoltissa on kolme erilaista; 1800 RPM, 2400 RPM ja 3200 RPM, joista voit valita hetkeen sopivan tehon. Ensiluokkaisen ladattavan litiumioniakun käyttöajaksi annetaan 2,5-3 tuntia, mihin tietenkin vaikuttaa, se millä tasolla ja paineella suoritat käsittelyä.

Hypervolt lihashuoltovasaran yksi hienoimmista ominaisuuksista on sen patentoitu ja arvostettu Quiet Glide™ -ominaisuus, minkä ansiosta laiteesta kuuluu todella pieni ääni verrattuna moniin muihin hierontavasaroihin. Et siis häiritse ympärillä olevia ihmisiä, ja voit hyvin katsoa myös televisiota samalla kun käytät hierontavasaraa.

Lisäksi vasarassa on eri ledivaloja, joiden avulla näet nopeustason, akun tilan ja antamasi paineen määrään, minkä avulla voit säädellä kuinka paljon pystyt käyttämään voimaa ennen kuin laite sammuu "suojellakseen" itseään.

Hyperice Hypervolt -lihashuoltovasaran avulla voit:

 • parantaa liikkuvuutta ja edistää verenkiertoa
 • vähentää lihaskipua ja aukaista lihaskireyksiä
 • lämmittää lihakset ennen urheilusuoritusta
 • nopeuttaa palautumista harjoittelun jälkeen
 • huoltaa kehoasi missä vain sen kompaktin koon ansiosta

Hypervolt Plus -versio

Hypervoltista on olemassa myös uudempi ja tehokkaampi Hypervolt Plus -versio, minkä päivitetty moottori tekee laitteesta 30 % tehokkaamman perusversioon verrattuna. Tämän ansiosta voit siis käyttää käsittelyn yhteydessä paljon enemmän voimaa ja painetta lihaksillesi avataksesi kovimmat jumit. Plus vain painaa hiukan enemmän kuin perusversio.

Hypervoltista on olemassa myös uudempi Hypervolt Plus -versio
Hypervoltista on olemassa myös uudempi Hypervolt Plus -versio

Hypervolt Bluetooth -versiot

Molemmista Hypervoltin malleista on saatavilla myös uudet Bluetooth -versiot. Tämä tuo mahdollisuuden yhdistää lihashuoltovasarasi puhelimen Hyperice -hierontasovellukseen. Sovelluksen HyperSmart™ pystyy analysoimaan tallennetut harjoitustietosi ja säätää niiden pohjalta automaattisesti nopeuden käsittelysi aikana tarjotakseen optimaalista lämmittelyä ja/tai palautusta. Lisäksi ohjelma suosituksen, että mitä hierontapäätä sinun olisi hyvä siinä tilanteessa käyttää.

Hyperice Hypervolt ominaisuudet ja tuotetiedot:

 • Kolme eri nopeustasoa
 • Tasot: yksi, 30 Hz (1800 kierr/min), kaksi, 40 Hz (2400 kierr/min), kolme, 53 Hz (3200 kierr/min)
 • Teho: 60 W (Vasara ilmoittaa ledeillä, kun käden aiheuttama voima ylittää moottorin tehon ja katkaisee virran)
 • Iskupituus: 10,6 mm
 • Viisi erilaista hierontapäätä
 • Litiumioniakku: 21,6 V 2,8 Ah 51,8 Wh
 • Laturi: 24 V, 1 A
 • Yhtäjaksoinen käyttöaika: 1 tunti
 • Käyttöaika yhteensä: 3 tuntia (yhtäjaksoisesti 1 h, ½ h tauko, 1 h, ½ h tauko ja 1 h)
 • Koko: 237 mm x 161 mm x 63,5 mm
 • Paino: 1,13 kg
 • Matkustaminen: Matkustusystävällinen, Yhdysvaltain kotimaan kuljetusturvallisuushallinnon TSA:n hyväksymä käsimatkatavaraksi.
 • Takuu: Sisältää Hyperice-laitteen 1 vuoden takuun
 • Bluetooth -liitäntä (Bluetooth -versioissa)

Hyperice Hypervolt Plus ominaisuudet ja tuotetiedot:

 • Kolme eri nopeustasoa
 • Tasot: yksi, 30 Hz (1800 kierr/min), kaksi, 40 Hz (2400 kierr/min), kolme, 53 Hz (3200 kierr/min)
 • Iskupituus: 10,6 mm
 • Teho: 90 W (Vasara ilmoittaa ledeillä, kun käden aiheuttama voima ylittää moottorin tehon ja katkaisee virran)
 • Viisi erilaista hierontapäätä
 • Litiumioniakku: 21,6 V 2,8 Ah 51,8 Wh
 • Laturi: 24 V, 1 A
 • Yhtäjaksoinen käyttöaika: 1 tunti
 • Käyttöaika yhteensä: 2,5 tuntia (yhtäjaksoisesti 1 h, ½ h tauko, 1 h ja ½ h)
 • Koko: 254 mm x 179 mm x 63,5 mm
 • Paino: 1,36 kg
 • Matkustaminen: Matkustusystävällinen, Yhdysvaltain kotimaan kuljetusturvallisuushallinnon TSA:n hyväksymä käsimatkatavaraksi.
 • Takuu: Sisältää Hyperice-laitteen 1 vuoden takuun
 • Bluetooth -liitäntä (Bluetooth -versioissa)

Mitä Hyperice Hypervolt -pakkaus sisältää?

Tyylikkään tuotepakkauksen mukana tulee:

 • Hypervolt -lihashuoltovasara
 • Akku ja laturi
 • Viisi erilaista hierontapäätä
 • Käyttöohjeet

Pakkauksen koko: 29 cm x 22 cm x 17 cm. Pakkauksen paino: 3,225 kg

Hyperice Hypervolt -lihashuoltovasaran esille nostettuja ominaisuuksia

Nykyään markkinoilla on tarjolla todella paljon erilaisia lihashuoltovasaroita, joten miksi sinun pitäisi valita nimenomaan Hypericen Hypervolt? Käydään ennen ensivaikutelma- ja käyttökokemuksia läpi tämän hierontavasaran yleisiä ominaisuuksia ja hyötyjä, mitä Hyperice nostaa esille Hypervoltin markkinoinnissa.

Quiet Glide™ -teknologia:

Lihashuoltovasarat yleisesti ovat hierontalaitteista äänekkäimpiä, koska niiden moottorit täytyy tuottaa iskua ja tärinää. Hypervolt kuitenkin käyttää voimakasta, suurivääntöistä moottoria, jossa on ainutlaatuinen Quiet Glide™ -ominaisuus. Tämän ansiosta laiteessa on todella pieni käyntiääni verrattuna moniin muihin hierontavasaroihin.

Viisi eri hierontapäätä:

Hypervoltissa tulee mukana 5 vaihdettavaa hierontapäätä, kun monissa vasaroissa tulee "vain" neljä päätä, jotka toki riittävät aivan hyvin peruskäyttöön.

Pyöreä hierontapää on pehmein ja sopii parhaiten hartia-alueen lihaksille ja niskalle, kun taas tasopäät on suunniteltu rinta-, reisi- ja pakaralihaksille. Haarukkapäällä voit käsitellä hyvin pitkiä selkälihaksia, pohkeita, nilkkoja ja käsivarren lihaksia. Triggerpisteiden ja kämmenlihasten hierontaan soveltuu hyvin pistokärki.

Hierontapäät ei tietenkään ole määrätty vaan suositetulle alueelle, vaan monia hierontapäitä voi käyttää myös samoille alueille, joten vain kokeilemalla löydät itsellesi siihen tilanteen sopivan hierontapään.

Kolme eri nopeustasoa:

Hypervoltissa on 3 vaihtoehtoista nopeustasoa, joiden avulla voit valita sopivan iskutärinän aktivoimaan tai rentouttamaan lihaksia. Käytössä olevan nopeustason näet kätevästi ledivaloista.

 • Nopeustaso 1: 1800 iskua minuutissa (30 Hz)
 • Nopeustaso 2: 2400 iskua minuutissa (40 Hz)
 • Nopeustaso 3: 3200 iskua minuutissa (53 Hz)

Kevyt ja matkustamiseen sopiva:

Laitetta voi käyttää helposti kaiken ikäiset ja kuntotasoiset ihmiset, koska Hypervolt painaa vain 1,13 kg (Hypervolt Plus 1,36 kg). Lisäksi sen pieni koko mahdollistaa sen, että sitä on helppo kuljettaa mukana salille, töihin tai pidemmille matkoille. Laite on myös yhdysvaltain kuljetusturvallisuushallinnon TSA:n hyväksymä käsimatkatavaraksi.

Akun pitkä käyttöikä:

Hypervolt -lihashuoltovasarassa on ladattava ja irrotettava litiumioniakku, joka tarjoaa jopa 3 tunnin käytön yhtä latausta kohti. Yhtäjaksoisesti laitetta voi käyttää noin 1 tunnin verran, minkä jälkeen laitteen on hyvä antaa levätä ja viilentyä noin puoli tuntia.

Korkea laatu ja 1 vuoden takuu:

Hyperice tarjoaa Hypervoltille yhden vuoden takuun, jos tuotteessa tai lisäosissa ilmenee jotain vikaa. Tässä tapauksessa he korjaavat tai vaihtavat tuotteesi tai kaikki tarvittavat lisäosat maksutta. Näistä tarkemmin tietoa löytyy tuotteen takuutiedoista.

Hypervolt on hyvin helppokäyttöinen, edistyksellinen ja laadukas lihashuoltovasara.
Hypervolt on hyvin helppokäyttöinen, edistyksellinen ja laadukas lihashuoltovasara.

Ensivaikutelmat Hypervoltista

Nyt kun olemme käyneet alkuun läpi enimmäkseen teknisiä tietoja ja ominaisuuksia, niin on aika sukeltaa käytännön tasolle. Millaiset ensivaikutelmat Hypervolt lihashuoltovasaran perusversio antoi? Vertaan vaikutelmia ja kokemuksia muihin testaamiini lihashuoltovasaroihin.

Tärkeää ensin huomauttaa, että nämä käyttövaikutelmat ja -kokemukset perustuvat henkilökohtaiseen käyttöön. Ei ammattilaisen asiakastyön, kuten esimerkiksi fysioterapeutin tai hierojan näkökulmasta.

Laatikon avaaminen ja sisällön näkeminen ei vielä aiheuta sen suurempia tunteita. Hypervolt -vasara ja kaikki sen lisälaitteet on sijoitettu järjestelmällisesti ja hyvin istuvasti laatikon muovisten aukkojen sisään. Näytti laadukkaasti tehdyltä, niin kuin tämän tason laitteessa pitääkin.

Kun Hypervoltin otti ensimmäistä kertaa käteen, niin yllätyi hieman sen koosta. Se oli hieman suurempi kuin odotin, mutta silti hyvin kohtuullisen kokoinen minkä kahva istui hyvin käteen. Se tuntui jopa hieman raskaammalta kuin tuotetiedoissa sanottu 1,13 kg, mutta jälkeenpäin se ei enää tuntunut raskaalta, kun siihen tottui.

Laitteen paino ei ole pahasta, koska sinun ei tällöin tarvitse käyttää niin paljon omaa voimaa käsittelyssä ja se on myös yksi merkki siitä, että yksikön laatu ja sisältö on kestävää tekoa. Tietenkin liika on aina liikaa, mutta tässä sitä liikaa ei ole.

Halvemmissa hierontavasaroissa käsituntumakin on ollut heti heikkolaatuisen ja valjun tuntuinen, niin materiaaliltaan kuin painoltaan ja onpa sisällä saattanut helistäkin jotain. Hypervolt oli jämäkän tuntuinen ja mitään ylimääräistä helinää ei kuulunut.

Hypervoltissa on 5 hierontapäätä, jotka kaikki on valmistettu samasta muovimateriaalista, paitsi pallopää, minkä hierontapää on asiaankuuluvasti vähän karheampi ja pehmeämpi. Pyöreän muotoiset kiinnityspäät, mitkä tökätään laitteeseen, on myös kestävän oloisia.

Hierontapäissä en näe päällisin puolin suurempia eroja, verrattuna muihin merkkeihin ja malleihin. Olen vain kuullut, että huonompilaatuisissa lihashuoltovasaroissa hierontapäät ovat saattaneet mennä helposti poikki tai murtua, mutta tästä ei minulla ole kokemusta.

Ensivaikutelma ei siis antanut mitään aivan maata mullistavaa elämystä, mutta laatueron näkeekin parhaiten vasta sitten kun laitetta on käyttänyt jonkin aikaa.

Hypericen lupaus käyttäjäystävällisyydestä täyttyy 100 %.
Hypericen lupaus käyttäjäystävällisyydestä täyttyy 100 %.

Hypervolt käyttökokemuksia

Hypervolt saa suuret pisteet sen käytön tyylikkäästä helppoudesta ja yksinkertaisuudesta. Hypericen lupaus käyttäjäystävällisyydestä täyttyy 100 %.

Laitteen akun pohjassa sijaitsee päävirtakytkin, mikä napsautetaan aina alkuun päälle ja viimeiseksi sieltä virrat pois. Kun laite on päällä, voit säätää nopeustasoja painamalla laitteen takaosassa olevaa painiketta. Kerran painamalla saat päälle ensimmäisen nopeustason, kahdesti painamalla toisen nopeustason ja kolmannen kerran painamalla saat suurimman nopeustason.

Käytössä olevan nopeustaso ilmoitetaan sinulle Hypervoltin hienojen värikkäiden led-valojen avulla, mitkä sijaitsevat myös laitteen takaosassa painikkeen alapuolella.

Lisäksi painikkeen yläpuolella on kolme kirkasta valoa, mitkä ilmoittavat sen, kuinka paljon käytät voimaa ja annat lihaksillesi painetta. Mitä kovemmin painat, sitä enemmän valoja näkyy. Mikäli annat liikaa painetta laitteen tehojen puitteissa, niin laite sammuttaa tärinän suojellakseen itseään. Tähän tarvitsee käyttää jo oikeasti aika paljon voimaa.

Akun alareunaa ympäröimä led-valonauha ilmoittaa sinulle eri väreillä (vihreä, oranssi/keltainen, punainen) kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä.

Hypervoltin hierontapäiden vaihtaminen on yhtä helppoa kuin itse laitteen käyttäminen. Niiden kiinnitys ja irrotus onnistuu hyvin kätevästi. Sinun tarvitsee vain vetää hierontapää pois ja työntää painamalla sekä vähän pyörittämällä valitsemasi hierontapää tilalle.

Kaikki hierontapäät asettuvat tiukasti laitteeseen, joten on hyvin pieni todennäköisyys, että ne ponnahtaisivat pois käsittelyn aikana. Jos näin käy, niin et ole painanut niitä riittävän perille.

Yksi hyvin tärkeä tekijä lihashuoltovasarassa mikä aina kiinnostaa on sen äänitaso. Hypervolt tuottaa todellakin hyvin vähän melua! Eli patentoitu Quiet Glide™ -teknologia on todellakin toimiva.

Voi helposti katsella televisiota tai puhua jonkun kanssa sen käytön aikana, ilman, että nostaisit TV:n tai puheen äänivolyymia. Tämä on yksi Hypervoltin isoimmista eduista verrattuna moniin muihin lihashuoltovasaroihin. Monet halvemmat hierontavasarat ääntävät usein tehosekoittimen tavoin.

Kaiken kaikkiaan Hypervolt on todella helppokäyttöinen, ja kuka tahansa laitteen käteen otettuaan ymmärtää viimeistään 30 sekunnin sisällä kuinka sen saa päälle ja sitä voi alkaa käyttämään.

Mutta entä itse hierontakokemus?

Hypervolt tarjoaa erittäin jouhevaa ja tasaista tärinähierontaa. Laitetta on helppo käsitellä ja sillä pääsee yksinkin vaikeampiin paikkoihin, riippuen tietenkin käyttäjän liikkuvuudesta. Hierontapäät rullaavat sujuvasti pitkin kehoa, moottori käy ja hurraa tasaisesti.

Eri hierontapäät ajavat loistavasti asiansa ja niiden avulla voit käsitellä monipuolisesti eri lihasalueita. Kaikille hierontapäille ja nopeustasoille on annettu omat suosituksensa, mutta parhaiten löydät itsellesi mieluiset ja sopivat "säädöt" käytön kautta kokeilemalla.

Mikäli olet ahkera kehonhuoltaja... käytät tai olet käyttänyt säännöllisesti eri hierontalaitteita ja -välineitä (mm. rullia), huollat kehoa liikkuvuusharjoittelun, hierojan, fysioterapeutin tms. avulla, niin lihaksesi on jo ennakkoon suhteellisen "pehmitetty" ja totutettu eri käsittelyihin.

Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset tässä tapauksessa lihashuoltovasaralta kunnolla tehoja ja kestävyyttä, jotta saat riittävästi hyötyjä sen käsittelystä. Hypervoltin koneisto on melko varmana riittävän tehokas tarjoamaan apuja aina aloittelijoista, huippu-urheilijoihin ja muille kenellä lihaksisto on jo muutenkin notkeaa tavaraa.

Onko Hypervoltissa huonoja puolia?

Tähän mennessä on nostettu esiin pääasiassa vain hyviä puolia, mutta onko Hypervoltissa mitään huonoa?

Paljon esiin nostettu ominaisuus Hypervoltissa on sen "ainutlaatuinen" ja patentoitu Quiet Glide ™ -teknologia, minkä avulla moottorista pystytään saavuttamaan suuret tehot aiheuttamatta isompaa melua. Tämä on totta ja laite onkin hyvin hiljainen.

On kuitenkin olemassa myös muita paljon halvempiakin malleja, joilla on vähintään yhtä paljon tehoa ja jotka tuottavat yhtä vähän ääntä kuin Hypervolt. Eli tämä Quiet Glide ™ -teknologia on ehkä vähän liikaa hypetetty ominaisuus, millä yritetään erottua joukosta. Vaikka todella hyvä onkin.

Yksi toinen asioista, mitä Hyperice tuo myös erityisesti esiin Hypervoltin myynnissä, on se, että sen suunnitellussa on ollut mukana "Rocket Engineers" eli raketti-insinöörit.

Hypervolt on koneistoa myöten laatutyötä.
Hypervolt on koneistoa myöten laatutyötä.

Se tulee esille, että Hypervolt on hyvin laadukas lihashuoltovasara, mutta sen suunnittelussa ja ominaisuuksissa ei ole kuitenkaan mitään NIIN ainutlaatuista verrattuna muihin vastaavan luokan hierontalaitteisiin, että siinä erityisesti näkyisi tämä raketti-insinöörien käden jälki.

Lisäksi Hypervolt on päivitetty paineantureilla ja näiden merkkivaloilla, minkä avulla voit tietää, kuinka paljon painetta milloinkin käytät. Tämä ominaisuus on melko turha niille Hypervoltin omistajille, jotka käyttävät laitettava vain itsensä käsittelyyn. Käyttäessäsi laitetta voit tuntea itse minkä verran painetta tarvitsee tai voi antaa millekin lihasalueelle.

Tämän ominaisuuden etu nousee vasta esille sitten, jos olet esim. ammattihieroja tai fysioterapeutti ja käytät sitä asiakkaidesi kanssa. Tällöinkin on kuitenkin hyvä kysellä sanallisesti asiakkaan kanssa miltä tuntuu, eikä turvautua pelkästään paineanturin ilmoituksiin.

Myöskään muovisten hierontapäiden laatu ja muotoilu ei ainakaan päällisin puolin eroa halvempien hierontavasaroiden mukana tulevista.

Yksi haittapuoli voi olla myös herkemmille ja vanhemmille ihmisille, se että, jopa alin nopeustaso voi olla liian tehokas käsittelyyn. Tämä riippuu hyvin paljon käyttäjästä, mutta nostetaan se kuitenkin esille.

Lopuksi myös vielä se, että Hypervoltin mukana ei tule kantolaukkua, minkä luulisi tämän hintaluokan laitteeseen sisältyvän. Useiden muiden mallien mukana tulee kantolaukku mukana, Hypervoltille se täytyy ostaa erikseen.

Loppusanat ja edullisin hinta

Yleisesti Hypervolt on todella hyvin kehitetty ja laadukas lihashuoltovasara, mitä voi suositella, jos hinta ei ole este ja haluat itsellesi tehokkaan, toimivan sekä pitkään kestävän lihashuoltovasaran. En kuitenkaan sanoisi, että Hypervolt olisi ehdottomasti kaikista paras hierontavasara, vaikka todella hyvä onkin.

Arvosana Hypervolt -lihashuoltovasarasta: 8 ½ / 10

Toivottavasti tästä arvostelusta ja näistä kokemuksista oli sinulle hyötyä, jos mietit kyseisen merkin hankkimista.

Hintahaarukka pyörii jatkuvasti eri myyjien kesken, mutta tämän hetken edullisimman hinnan Hypervoltin eri malleille löydät hyvin helposti Hintaoppaan* kautta.

TUTUSTU LISÄÄ JA TILAA HYPERVOLT

Hypervolt GO tekee voimallaan ja hiljaisuudellaan vaikutuksen. Ultakevyt paino 0,7kg ja 30% pienempi koko Hypervoltiin verrattuna tekevät Hypervolt GO:sta täydellisen reissukaverin. Yksi nappi käynnistykseen ja kolmen eri nopeuden säätöön tekee käytöstä yksinkertaista.

Hyperice Hypervolt GO tuo samaa tuttua tehoa ja huippulaatua kuin muut Hypervolt -lihashuoltovasarat, mutta pienemmässä ja helposti mukaanotettavassa koossa.

Hypervolt GO on tehokas lihashuoltovasara, joka on yksinkertaistettu tarjoamaan käyttäjälleen juuri oleellisen käyttötarkoituksen: lihasten helpon huoltamisen.

Hypervolt GO on jopa puolet kevyempi kuin sen isoin veli Hypervolt Plus ja 30% kooltaan pienempi kuin Hypervolt. Sen pienen kokonsa ansiosta lihashuoltovasaran käyttäminen on entistä kätevämpää ja laite kulkeutuu helposti mukana minne ikinä menetkin.

Hypervolt GO tarjoaa kolme tarkkaa hierontanopeutta sekä kaksi erilaista hierontapäätä, joiden avulla laite mukautuu kaikkiin hierontatarpeisiin. Tehokas 40W moottori takaa, että voima ei lopu kesken ja hieronta yltää syvälle lihakseen.

Hypericen patentoima QuietGlide-teknologia tekee laitteesta hiljaisen, jolloin lihasten huoltaminen onnistuu missä tahansa ympäristössä häiritsemättä muita.

Hyödyt:

 • Helppo ottaa mukaan minne tahansa
 • Kätevä käyttää pienen kokonsa ansiosta
 • Tehostaa lihasten lämpenemistä ja palautumista
 • Kiihdyttää verenkiertoa ja parantaa liikelaajuutta

Tietoa tuotteesta:

 • Mitat: 18.4 x 14 cm
 • Paino: 680 g
 • QuietGlide -teknologia
 • 40W moottori
 • 3 eri hierontanopeutta
 • 2 vaihdettavaa päätä
 • 18V ladattava litiumioniakku
 • Akunkesto 2.5 tuntia

Sisältää:

 • Hyperice Hypervolt GO -lihashuoltovasaran
 • 2 erilaista vaihdettavaa hierontapäätä
 • Akkulaturin, sekä adapterit

Viimeisin hinta: 249€

Pehmennä lihaksia lihashuoltovasaralla. Samat ominaisuudet kuin Hypervoltissa, mutta nyt lisäksi mahdollisuus yhdistää sovellukseen. Palkittu lihashuoltovasara QuietGlide™ -teknologialla, patentoitu paineanturi ja Bluetooth®-liitäntä.

Hypervolt BT on lihashuoltovasara, jota käytetään pehmentämään kipeytyneitä ja jäykkiä lihaksia. Se on edistyksellinen lihashuoltoväline, joka lievittää kipua ja edistää verenkiertoa. Lihashuoltovasara Hypervolt Bluetooth mahdollistaa useiden lihasryhmien monipuolisen hieronnan.

Kevyt hierontaväline toimitetaan viidellä vaihdettavissa olevalla hierontapäällä. Tämä mahdollistaa sen, että voit hieroa itseäsi usealla eri tavalla. Hypervoltissa on kolme erilaista asetusta aina 3200 iskuun per minuutti asti.

Bluetoothin avulla yhdistät helposti Hypervolt Plus Bluetooth® -lihashuoltovasaran Hyperice-sovellukseen, aloitat ohjelman ja annat HyperSmartin™ analysoida harjoitustietosi.

Hypervolt säätää automaattisesti nopeuden ohjelmasi aikana tarjotakseen optimaalista lämmittelyä ja palautusta.

Akku on ladattava ja siinä on kolmen tunnin käyttöaika. Yksi tämän lihashuoltovasaran hienoimmista ominaisuuksista on sen Quiet Glide -tekniikka. Se mahdollistaa laitteen käyttämisen ilman, että siitä kuuluu kovaa ääntä. Voit siis helposti käyttää Hypervoltia ja katsella vaikka lempiohjelmaasi televisiosta.

Tietoa tuotteesta:

 • Paino: 1,13 kg
 • Mitat: 17,78 x 25,4 x 6,35 (cm)
 • Moottori: Brushless (60 W)
 • Nopeus: 3 kpl (30 Hz, 40Hz, 53Hz)
 • Iskua/minuutissa: 2000, 2600, 3200 kpl
 • Akun kesto: Max 3 h
 • Takuu 12kk

Pakkaus sisältää:

 • Hypervolt BT
 • 5 erilaista hierontapäätä
 • Laturi
 • Akku

Viimeisin hinta: 429,00€

Hypervolt Plus - Markkinoita johtava lihashuoltoväline. Tämä on uusin versio aiemmasta Hypervolt hierontavasarasta. Hypervolt Plus sisältää päivitetyn moottorin, joka tekee tuotteesta entistä tehokkaamaan.

Hyperice, yritys, joka on kehittänyt Hypervolt Plussan, on erikoistunut välineisiin ja tarvikkeisiin, jotka helpottavat urheilijoita palautumaan kovien urheilusuoritusten jälkeen ja ehkäisevät lihasvammoja. Tuotteita käyttävät maailmanluokan tähdet ja arkiliikkujat, jotka haluavat hoitaa lihaskipua ja tulehduksia.

Kevyt hierontaväline toimitetaan viidellä vaihdettavissa olevalla hierontapäällä. Tämä mahdollistaa sen, että voit hieroa itseäsi usealla eri tavalla. Hypervoltissa on kolme erilaista asetusta aina 3200 iskuun per minuutti asti.

Akku on ladattava ja siinä on 2,5 tunnin käyttöaika. Yksi tämän lihashuoltovasaran hienoimmista ominaisuuksista on sen Quiet Glide -tekniikka. Se mahdollistaa laitteen käyttämisen ilman, että siitä kuuluu kovaa ääntä. Voit siit helposti käyttää Hypervolt Plussaa ja katsella vaikka lempiohjelmaasi televisiosta.

Lihashuoltovasara Hypervolt Plus on helppokäyttöinen. Säädä sopiva hierontataso ja aseta laite eri lihasryhmien päälle. Laitetta voidaan käyttää lämmittelyyn tai suoraan treenien jälkeen lihashuoltoon. Älä hämmenny, jos huomaat tekeväsi hieroessasi myös kaikkia muita arkipäiväisiä askareita

Tietoa tuotteesta:

 • Kolme eri värinätasoa
 • Maksimikierrokset: 3200 RPM
 • Tasot: yksi, 30 Hz (1800 RPM), kaksi, 40 Hz (2400 RPM), kolme, 53 Hz (3200 RPM)
 • Iskupituus: 10,6 mm
 • Teho: 90 W, vasara ilmoittaa ledeillä, kun käden aiheuttama voima ylittää moottorin tehon ja katkaisee virran.
 • Viisi erilaista hierontapäätä
 • Paino: 1,36 kg
 • Akku: 21,6 V 2,8 Ah 51,8 Wh
 • Laturi: 24 V, 1 A
 • Käyttöaika jopa kaksi ja puoli tuntia (yhtäjäksoisesti 1 h, ½ h tauko, 1 h ja ½ h)
 • Takuu 12kk

Viimeisin hinta: 499€

Äärimmäisen tehokas, uskomattoman hiljainen ja nyt lisäksi Bluetooth-liitännällä! Hypervolt Plussassa on päivitetty moottori ja 30 % enemmän tehoa kuin Hypervoltissa.

Tämä on markkinoiden johtava hierontaväline, joka helpottaa treenauksesta aiheutuvaa kipua sekä parantaa verenkiertoa, jotta palautuminen on nopeampaa.

Bluetoothin avulla yhdistät helposti Hypervolt Plus Bluetooth® -lihashuoltovasaran Hyperice-sovellukseen, aloitat ohjelman ja annat HyperSmartin™ analysoida harjoitustietosi. Hypervolt säätää automaattisesti nopeuden ohjelmasi aikana tarjotakseen optimaalista lämmittelyä ja palautusta.

Kevyessä hierontavälineessä on viisi vaihdettavaa hierontapäätä, mikä mahdollistaa monen erityyppisen hieronnan tarjoamisen itselle. Hypervolt Plussassa on kolme tehotasoa, maksimissaan 3200 iskua minuutissa.

Quiet Glide -tekniikka on erittäin arvostettu ominaisuus lihashuoltovasarassa. Se mahdollistaa hierontavälineen käytön ilman liiallista melua. Siten et tule häirinneeksi ympäristöäsi, ja voit helposti esimerkiksi katsoa televisiota samalla kun käytät Hypervoltia.

Hypervolt Plus -lihashuoltovasara on erittäin käyttäjäystävällinen. Säädä sopiva värinätaso/voimakkuus ja aseta vasara eri lihasryhmiä vasten. HyperVolt Plus BT -lihashuoltovasaraa voidaan käyttää ennen treeniä valmistelemaan lihaksia kuntoiluun ja sitä voidaan käyttää myös treenin jälkeen helpottamaan lihaskipua ja jäykkyyttä.

Tietoa tuotteesta:

 • Paino: 1,36 kg
 • Koko: 25,4 x 17,9 x 6,35 (cm)
 • Kannettava: Mukaan otettava, TSA-hyväksytty käsimatkatavarana
 • Akku: Ladattava litiumioniakku
 • Akun kesto: 2,5 tuntia kertalatauksella
 • Lisätarvikkeet: 5 vaihdettavaa hierontapäätä
 • Takuu 12kk

Pakkaus sisältää:

 • Hypervolt Plus BT
 • 5 erilaista hierontapäätä
 • Laturi
 • Akku

Viimeisin hinta: 549€