Paras hierontarulla! Arvostelu & kokemuksia: Hyperice Vyper 2.0

13.02.2021

Tämä on paras hierontarulla, mitä olen ikinä käyttänyt! Hyperice lupaa, että heidän kehittämä Vyper 2.0 värisevä lihashuoltorulla on maailman tehokkain hierontarulla. Arvosteluni ja kokemukseni kautta voin sanoa, että he eivät ole väärässä! En tiedä onko se maailman tehokkain, mutta todella paljon potkua tässä hierontarullassa on.

Hyperice Vyper 2.0 on maailman voimakkain värisevä lihashuoltorulla, joka on voittanut useita arvokkaita palkintoja
Hyperice Vyper 2.0 on maailman voimakkain värisevä lihashuoltorulla, joka on voittanut useita arvokkaita palkintoja

Hypericen Vyper 2.0 on ehdottomasti hierontarullien kovinta eliittiä! Ulkomuodoltaan se on saman muotoinen ja kokoinen kuin monet useimmat "normaali" hierontarullat. Ratkaiseva ero muihin verrattuna tulee kuitenkin sen sisäänrakennetusta ja hyvin tehokkaasta värinäominaisuudesta, mikä on taattua Hypericen huippulaatua.

Vyper 2.0 on Hypericen yksi lippulaivatuotteista, mikä vie hierontarullailun käyttökokemuksen aivan seuraavalle tasolle. Muita tunnettuja Hypericen tuotteita on mm. Hypervolt -lihashuoltovasarat.

Tässä arvostelu ja kokemuksia -osiossa käydään läpi kaikki oleellisimmat hyvät ja huonot puolet mitä Hyperice Vyper 2.0 lihashuoltorullassa on. Toivottavasti tämä auttaa sinua päättämään, onko tämä värisevä hierontarulla sinulle sopiva, jos mietit yleisesti rullan tai siiten juuri tämän kyseisen Vyper 2.0 :n hankkimista.

Itse olen käyttänyt ja kokeillut useita eri hierontarullia ja voin sanoa, että en enää palaa perusrulliin Vyperin käytön jälkeen.

Yleisesittely: Hyperice Vyper 2.0

Hyperice Vyper 2.0 on maailman voimakkain värisevä lihashuoltorulla, joka on voittanut useita arvokkaita palkintoja, ja jota käyttävät sekä arkiliikkujat että ammattiurheilijat ympäri maailman.

Voit käyttää Vyper 2 -rullaa lämmitellessäsi ennen treenejä tai erikseen huoltaaksesi lihaksiasi treenien jälkeen tehokkaalla tavalla.

Hierontarullailu on useilla tapa valmistautua suorituksiin ja käsitellä kipeytyneitä lihaksia treenien jälkeen. Vyper 2 toimii ihan kuten tavallinen hierontarulla, sillä erotuksella, että siinä on sisäänrakennettu värinätoiminto. Sen avulla voit pehmentää lihaksiasi tehokkaammin, jopa tuplasti tehokkaammin kuin tavallisella lihashuoltorullalla.

Kolme värinäasetusta takaa sen, että löydät varmasti itseäsi miellyttävän asetuksen. Vyper 2 on markkinoiden tehokkain värinätoiminnolla varustettu lihashuoltorulla. Värinä, yhdessä kehosi painon kanssa, parantaa verenkiertoasi, vähentää lihaskipua ja parantaa lihastesi liikkuvuutta.

Ladattava akku riittää kahden tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Lihashuoltorullan pinnassa on sekä uritettu että sileä osa, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön.

Tekniset tiedot:

 • Paino: 1,36 kg
 • Mitat: 29,2 x 14,5 x 14,5 (cm)
 • Ladattava Li-Ion-akku, 16,8 V
 • 3 värinätasoa: 45, 68 ja 92 Hz, LED-ilmaisin tasolle
 • Ympäristöystävällinen ja kaksivyöhykkeinen ulkokuori: pinnan tasaiset ja uritetut osat parantavat rullauksen mukautettavuutta
 • Markkinoiden tehokkain värähtelevä hierontarulla säilyttää erinomaisen amplitudinsa ja G-voimansa myös käytettäessä kehon massaa. (G-voimavaihtoehdot 6,9, 7,8 ja 8,8)
 • Mukana tulee rulla, käyttöopas ja verkkovirtalaturi
 • Takuu: 2 vuotta

Hyperice Vyper 2.0 käyttökokemuksia

Ennen Vyper 2.0 lihashuoltorullan käyttöä minulla on rullailu kokemuksia kertynyt laajasti monista erilaisista "normaaleista" hierontarullista, joten kosketuspintaa tähän lihasten käsittelytapaan on melko paljon.

Mennään asiaan ja katsotaan millaisen ensivaikutelman ja minkälaisia käyttökokemuksia värisevä lihashuoltorulla Vyper 2.0 antoi sekä tulee varmana jatkossakin antamaan?

1. Ensivaikutelmat

Vyper 2.0 oli pakattu tyylikkääseen laatikkoon, mistä löytyi itse rulla, laturi ja käyttöopas - eli kaikki tarpeellinen ja oleellinen. Itse rulla on heti ensisilmäykseltä hyvin tyylikkään ja laadukkaan näköinen. 

Pintamateriaaliltaan se on jämäkän oloista, mikä varmana kestää pitkään kovassakin käytössä. Hyvän pitävän gripin ansioista se ei varmana luisu kropan alla. Lisäksi pinnassa on uudet kaksi eri kuviota; tasainen ja uritettu.

Hyperice kehittelikin tästä Vyperin uudesta versiosta lujemman kuin mitä edellinen malli oli. Lisäksi pintakuviota on muokattu monipuolisemmaksi. Vanhassa mallissa oli koko rullassa syvät urat, mitkä saattoivat jättää etenkin selkään "seepraraidat". Eli iso plussa tästä parannuksesta!

Kooltaan Vyper on juuri sopivan kokoinen, mikä mahtuu hyvin myös esimerkiksi treenikassiin, jos haluaa kuljettaa sitä salille mukana. Painoltaan rulla on 1,3 kg, mikä on yllättävän kevyt, kun ottaa huomioon, että rullan sisälle on rakennettu tärinän tuottama koneisto. Rullaa pystyy käsittelemään siis hyvin näppärästi yhden käden voimin.

Rullan toisessa päädyssä on käynnistyspainike, mistä valitaan myös tärinän teho. Painikkeen yläpuolella on kolme led-valoa, mistä näkee helposti käytössä olevan tehotason. Toisella puolella on puolestaan laturijohdon paikka ja sen alapuolella päävirtakytkin.

2. Käynnistäminen ja värinätasojen säätäminen

Vyper 2.0 lihashuoltorullan käynnistäminen on hyvin yksinkertaista. Ensin tarvitsee vain napsauttaa rullan päävirtakytkin päälle, minkä jälkeen painaa toisesta päädystä ensimmäinen värinätaso päälle.

Kun nopeasti kävi kaikki kolme värinätasoa läpi, niin heti huomasi kuinka tehokas laitteen värinäteknologia on. Etenkin vahvin kolmas taso oli, niin tehokas, että rullaa piti melkeinpä pitää kahdella kädellä kiinni lattiaa vasten, ettei rulla karannut omille teilleen.

Sammuttaminen kävi yhtä helposti kuin käynnistäminenkin eli laitteen painikkeiden käyttö on hyvin nopeaa ja yksinkertaista.

Vyper 2.0 pehmentää lihaksiasi tehokkaammin, jopa tuplasti tehokkaammin kuin tavallisella lihashuoltorullalla.
Vyper 2.0 pehmentää lihaksiasi tehokkaammin, jopa tuplasti tehokkaammin kuin tavallisella lihashuoltorullalla.

3. Käyttö ja tuntuma

Olen käyttänyt nyt Vyperia lämmittelyn yhteydessä ennen salitreeniä ja kotona omana lihashuoltona. Molemmissa käyttötarkoituksissa rulla toimii erinomaisesti! Värinä lihashuoltorullassa on todella miellyttävän tuntuinen ja sen avulla lihakset saa lämmiteltyä sekä rullattua auki paljon tehokkaammin, kuin normaaleilla hierontarullilla, missä ei ole värinäominaisuutta.

Tähän mennessä olen tarvinnut pääasiassa vain ensimmäistä ja toista värinätehoa, koska nekin riittävät jo hyvin rentouttamaan lihaksia. Tehokkainta kolmatta tasoa olen käyttäny lähinnä vain isoimpiin ja pehmeämpiin lihasryhmiin kuten pakaroihin ja takareisiin, missä se tuntui aivan kohtuulliselta.

Hyvänä nyrkkisääntönä toimi, että mitä pienempiä lihaksia käsittelet ja mitä luisempi alue, niin sitä pienempi tärinätaso kannattaa olla. Muuten värinä saattaa alkaa kolista hampaissa asti.

 • 1. tärinätaso sopii hyvin lihasten kevyeen rentouttamiseen ja lämmittelyyn.
 • 2. tärinätaso sopii hyvin lihasten "normaaliin" hierontaan ja aktivoimiseen.
 • 3. tärinätaso sopii hyvin, kun haluat käsitellä syvemmin etenkin isompia lihasryhmiä.

Ennen olen käyttänyt hierontarullaa korkeintaan kerran päivässä, mutta nyt Vyper oikein houkuttelee luokseen ja olenkin huomannut, että saatan olla rullan päällä heti kuin siihen vain mahdollista esim. TV:tä katsellessa. Normaaleiden rullien kanssa tätä ei niin helposti tapahdu.

4. Akun kesto ja äänitaso

Vyperin akku kestää hyvin 1-2 päivän rullailutarpeisiin, riippuen tietenkin paljonko sitä käyttää. Oletin, että akku ei kestäisi läheskään näin hyvin, joten oli todella iloinen yllätys, ettei sitä tarvinnut olla lataamassa koko ajan.

Tämä on tärkeää etenkin, jos kuljettaa lihashuoltorullaa mukanaan salilla, matkoilla tai missä haluaakaan.

Vyper 2.0 :n akku kestää luvatusti noin 2 tuntia yhdellä latauksella, mikä on todellakin aivan riittävä peruskäytössä. Tämäkin tietenkin vaihtelee sen mukaan millä vaihteella rullaa käyttää. Äänitasoltaan rullan melutaso on hyvinkin kohtuullinen, mikä ei häiritse edes isommalla vaihteella.

Värinäteknologia on taattu Hypericen huippulaatua!
Värinäteknologia on taattu Hypericen huippulaatua!

Arvostelu ja yhteenveto

Hinnaltaanhan tämä hierontarullien "Ferrari" on tosiaan muita kalliimpi, mutta taas tullaan siihen, että laatu ja korkealaatuinen tekniikka sekä tyylikkyys maksaa aina enemmän. Käytettyäni Hypericen Vyper 2.0 lihashuoltorullaa useamman kuukauden, niin voin vannoa, että sen ostaminen on rullan hintansa arvoista!

Kahden vuoden takuu tuo mukana turvallisuutta, jos nyt sattuisi niin huono tuuri, että Hypericen huippulaatu jostain syystä rikkoontuisi.

Verrattuna normaaleihin hierontarulliin, joissa ei ole värinää, niin Vyper on aivan ehdoton hankinta sinulle, jos käytät hierontarullia yhtään enemmän. Tämä saattaa vain saada sinut käyttämään hierontarullaa entistä enemmän, niin kuin minun kohdallani kävi.

Kokonaisarvosanaksi Hyperice Vyper 2.0 lihashuoltorulla saa täydet 10/10!


Julkaisu saattaa sisältää mainoslinkkejä, mitkä on merkattu * -merkillä.