Lihashuoltovasara kokemuksia: React, Core, Prego & Karhu

26.02.2021

Lihashuoltovasaroita löytyy nykyään jo todella paljon erilaisia ja lisää tulee koko ajan - on eri laatuisia, hintaisia ja eri käyttötarkoituksiin. Tässä käydään nyt läpi kokemuksia edullisemman ja keskitason hintaluokan; React, Core, Prego ja Karhu merkkisistä lihashuoltovasaroista. Vertailun kokemukset ovat asiakkaiden aitoja käyttökokemuksia.

React -lihashuoltovasara esittely

Palaudu urheilusuorituksen jälkeen nopeasti hierovan React -hierontavasaran avulla. Monet ammattiurheilijat käyttävät lihashuoltovasaraa päivittäin ja lihasvasara löytyy usealta fysioterapeutin ja kiropraktikon vastaanotolta.

Reactin lihashuoltovasara on hyvä malli niille, jotka eivät halua panostaa kalliimpiin malleihin. Voit käyttää lihashuoltovasaraa alkulämmittelyyn sekä palautumiseen. Hiero neljällä erilaisella hierontapäällä lihaksia, jänteitä ja niveliä tai stimuloi verenkiertoa. Voit valita sopivan hierontatason kuudesta eri vaihtoehdosta. Lataa akku ja nauti langattomasti palauttavasta hieronnasta missä vain.

Tekniset tuotetiedot:

 • Kuusi hierontavoimakkuustasoa
 • Neljä eri vaihdettavaa hierontapäätä
 • Toimii langattomasti
 • Nopeus: 2100-3600 RPM
 • Iskupituus: 8 mm
 • Akku: 2000 mAh
 • Mitat: 23 x 22.2 x 6. 5 cm
 • Paino: 0,9 kg
 • Nimellisteho: 20 W
 • Väri: harmaa

React -lihashuoltovasara kokemuksia

"Hyvin toimiva laite ja hinta/laatusuhde todella hyvä silloin kun se maksoi 40 €! Ostaisin uudestaan, jos hintaa ei olisi nostettu 30eurolla. Akun kesto melko heikko mutta toimii pistorasiassakin pitkän johdon kanssa. En ymmärrä valituksia, että olisi liian tehoton, hyvin saa jalat tällä auki. Toimituksesta plussaa, tuli parissa päivässä!"

"Yllätyin laitteen painosta, se oli painavampi kuin odotin. Kädensija on myös pienikätiselle hankalan paksu, mutta kyllä sen kanssa pärjää. Laite soveltuu hyvin käytettäväksi siten, että toinen henkilö hieroo sillä. Yksin laitteen käyttäminen on hankalaa, kun lihaksia voi olla vaikea saada rennoksi. Hieronnan voimakkuustasoissa on hyviä vaihtoehtoja ja laite tuntuu olevan tehokas. Ainakin minä nukahdan helposti hieronnan jälkeen."

"Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Ja tuote on vastannut odotuksiani. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ja ei turhia kikkailuja. Ainut mitä kehittäisin olisi laitteen ääntä pienemmäksi"

"Aika huono. Rahat menivät hukkaan. Auttaa varmaan verenkiertoon mutta ei tuossa hieromiseen ole voimaa. Alle 2 v poika taitto heti tuollaisen hierontapään poikki. Älä ainakaan tätä merkkiä osta, jos näitä katsot. Akku kokoonsa nähden surkea."

"Ajaa asiansa, mutta välillä meinaa loppua tehot kesken ja akunkesto voisi olla hieman pidempi. Tämä oli kuitenkin halvin lihashuoltovasara minkä löysin, niin ei voi odottaakaan, että se olisi täydellinen."

"Muutaman kerran olen käyttänyt. En merkittävää muutosta ole huomannut yksinomaan tästä laitteesta, mutta eiköhän tämä aja asiansa. Hierojalla on ollut vastaavanlainen lihashuoltovasara ja se on ollut osa lihashuoltokokonaisuutta eli uskon, että kokonaisuus ratkaisee miten lihaksia huoltaa."

"Lihashuoltovasara on oikein hyvä, se tuntuu kyllä oikeasti tehoavan. Pystyn itse helpottamaan hartioiden, lapojen reisien ja takapuolen lihassärkyjä. Tuntuu että lihakset palautuvat nopeammin rasituksesta :) Suosittelen!"

"Saa hyvin jopa omat lihakset rentoutumaan. Voidaan käyttää perinteisen hieronnan lisänä tai ihan vaan pelkästään. Akun kesto ei ole ihan luvatun lainen täydellä teholla, mutta lataa kyllä käyttöohjetta nopeammin akun täyteen."

"Tuote on juuri sitä mitä ajattelinkin, eli loistava apu esimerkiksi reisilihasten jumien helpottamiseen. Helppo käyttää ja laite on todella tehokas. Miinuksena sanottava, että laite on aika painava ja jos itse "vasaroi" itseään niin ei jaksa kauaa kannatella. Akun kesto saisi olla myös pidempi."

"Ostin yhden itselleni muutama kuukausi sitten ja oli ihan huippu! Akun kesto hyvä ja käyttö muutenkin helppoa, vaikka hieroisi selkäänsä/niskaansa yksin. Ystävät ovat kokeilleet innoissaan ja ovat tilanneet tämmöiset itselleenkin. Parhaiten käytetyt eurot vuonna 2020!"

"Lihashuoltovasaralla pääsee sellaisiin kehon kohtiin, johon itse ei pääse helposti hieromaan. Saa nopeasti avun kipeisiin kohtiin. Vasaran akku kestää hyvin. Minusta varasan teho tulee parhaiten esiin pienillä tehoilla ajettaessa."

"Muuten vaikuttanut hyvältä mutta laite alkoi kolisemaan ensimmäisellä käyttökerralla ja palautimme tuotteen. Saimme tilalle uuden laitteen, joka hajosi samalla tavalla toisella käyttö kerralla. Surkeita kappaleita siis osunut kohdalle."

"Muuten erittäin hyvä tuote mutta ei taho pysyä ehjänä. Ensimmäinen tuote toimi puoli tuntia. Saatiin takuuseen uusi, joka on toiminut 1.5kk. Nyt taas simahti. Sillä ostettiin kalliimpi versio, että olisi laadukkaampi ja kestävämpi."

"Core -lihashuoltovasarasta en nyt pysty sanomaan hyvää, enkä huonoa, koska sain rikkinäisen. Palautettu mutta palautuksen käsittely kestää kauan. Arvostelen uudestaan, jos joskus saan ehjän."

"Ensikosketus hierontavasarasta oli erinomainen. Sai ainakin hartialihaksiin jo lyhyen kokeilun jälkeen veren kiertämään ja selkäänkin sai rentoutusta. Vielä ei pysty sen enempää tehosta tai akun kestosta kommentoimaan."

"Tuntuu todella hyvältä penikkataudin hoidossa ja erityisesti käsiä ja jalkoja on helppo itse hieroa. Sopii myös selkään, kun joku muu käyttää."

"Hintalaatusuhteeltaan tuote on erittäin hyvä, vaikea keksiä mitään mikä voisi enää olla paremmin. Laite on hyvänä apuna kehonhuollossa, tehokas, monipuolinen tehonsäätö, sekä erilaisia päitä eri lihasryhmiä varten. Akun kesto on yllättänyt positiivisesti."

"Myllystä tulee hyvät värinät. Ainoa alkukäytön heikkous on käyttökytkimen huono suunnittelu, koska täytyy käydä läpi kaikki tehot ennen kuin masiina nollautuu."

"Ehkä hieman raskas teinien käteen. Hoitaa hyvin voimistelua harrastavien tyttärieni hieronta sessioita. Vähentänyt omieni tehtäviä. Akku saisi kestää pidempään, mutta on ihan riittävä. En kadu pätkääkään laitteen hommaamista."

"Ajaa asiansa, mukavasti aukaisee paikkoja :) On tehoa. Akku saisi kestää vähän pidempään. Onneksi voi käyttää myös ollessa laturissa."

"Tehoa riittää laitteessa ja kiva kun mukana tuli vaihtopäitä. Akku ei kuitenkaan kestä kovinkaan kauan ja se on painava ja epämukava kädessä. Myös se, että laitteessa on vain yksi nappi ja jos haluat kovimmalle teholle laitteen, sinun pitää painaa yhtä nappia kuusi kertaa sen eteen. Ja sama jos haluat laitteen sammutettua, pakko painaa kaikki tehot läpi."

"Täydellinen ja helppo käyttöinen tuote jokapäiväiseen käyttöön liikunta suoritusten jälkeen. Lihakset voi paremmin eikä olo ole kankea. Selkeät ohjeet suomeksi iso plussa!"

"Kysyin hierojaltani kannattaako ostaa. Hän suositteli. Nyt ei tarvitse odottaa hierontaa, että saa jumit pois. Ja niitä jumeja löytyy. Hierojakin niitä aina ihmettelee. En olisi uskonut kuinka suuri apu laitteesta on."

"Ihan ok mutta odotin vähän jykevämpi laitetta. Ennen hankintaa kokeilin kaverin vastaavaa ja oletin että tilasin samanlaisen, mutta onkin selvästi kevyempi versio siitä. Mutta ihan ok tämäkin on."

"Tuote hyvä ja tehokas. Auttaa hyvin purkamaan lihasjännitystä, jota etätyöstä tällä hetkellä syntyy. Vaatii kuitenkin totuttelua ja harjoittelua koska säätöasentoja useita. Tuote on melko äänekäs."

"Todella hyvä tuote hintaansa nähden. En näe yhtään mitään eroa kalleimpiin vastaaviin lihasvasaroihin kuin ehkä ulkoasu, joka itselle ei ole mikään kriteeri. Todella nopeasti sain lämmittelyt tehtyä jaloille ennen juoksua tai muuta harjoittelua."

"Hyvin toimii hintaansa nähden. Tehot ei ihan riitä, jos tarve hieroa kovempaa tosi jumista kohtaa, mutta toimii perustreenaajan kotikäytössä ainakin toistaiseksi mainiosti."

"Laite on muuten oikein hyvä, mutta laitteen säätövarat pitäisi olla paremmat. Kovemmalta pienemmälle tasolle pitäisi saada toiminto. Nyt säätö onnistuu vain isompaan suuntaan."

"Tilasin jouluksi hierontavasaran. Meillä oli runsaasti jouluvieraita. Kaikki tykästyivät hierontavasaraan ja melkein tappelivat siitä, kuka saa hieroa. Harmillista oli se, kun laite piti välillä ladata. Sanoivat tilaavansa myös itselleen."

"N. 1 kk sitten ostettu, toimii kun junan vessa tosin sillä erolla, että toimii. Tärinän nopeuden säätö on hieman hankalaa, kun samasta napista on nopeuden säätö ja jos haluaa laitteen kiinni."

"Ostin tämän miehelle syntymäpäiväksi ja lupasin, että saa antaa sen minulle joululahjaksi, jos ei ole käyttöä. On sitä kuitenkin käytetty. Molemmilla meillä on käsivarsissa kipukohtia, ja laite selvästi helpottaa, vaikkei fysioterapeuttia korvaa. Käyttö vaatii hieman viitseliäisyyttä, sillä sitä olisi hyvä käyttää päivittäin. Miinuspuolina on akun lyhyt kestoaika ja paino, jonka vuoksi laitetta on hankala käyttää yksin. En kutsuisi sitä turhakkeeksi."

"Olen käyttänyt tuotetta noin kuukauden verran. Ensimmäisestä päivästä asti koneen sisältä on kuulunut omituinen kilinä - kuuluu ilman virrankäyttöäkin, kun laitetta kallistelee. Laite on myös toisissa kulmissa todella äänekäs. Akku kestää noin 15-40 min riippuen kuinka lujaa itse painat, ja mones vaihde sinulla on käytössä. Eli laitteeseen ei kannata luottaa kovinkaan paljon, mikäli verkkovirtaa ei ole lähellä. Hyvät puolet: edullinen hinta."

"Olen käyttänyt tuotetta noin kuukauden ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. 4 erilaista päätä antaa tuotteelle monipuolisesti käyttöä eri lihaksille. Ainut miinus on pieni akku. Täytyy muistaa joka käytön jälkeen laittaa lataukseen niin aina valmiina uuteen kertaan."

"Ostin tuotteen vähän aika sitten ja olen käyttänyt sitä, kun lihakseni ovat olleet erittäin jumissa. Varsinaiseen hierontaan laite on liian heikko, mutta verenkierron tehostukseen oikein toimiva. Teho/akku ei mikään kummoinen."

"Laite lakkasi toimimasta ensimmäisen latauksen jälkeen, eli ei jatkoon tämä. Edellisen lisäksi iskuvoima laitteella on liian pieni, eli laite hyytyy turhan helposti painettaessa lihasta vasten."

"Muutaman viikon testauksen jälkeen olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Hieronta voimakkuuksia ja - päitä on riittävän monta. Ainoa pieni miinus on akun kesto erityisesti suurella voimakkuudella mutta kokonaisuutena oikein hyvä hinta-laatu suhde."

"Olen käyttänyt tuotetta noin kuukauden ja lihakset rentoutuvat mukavasti kun tuolla jytkii, ääntä siitä lähtee vähän ja kummaa kolinaa mutta en ole antanut haitata kuhan lihakseni saan rennoiksi niin muuta en pyytänytkään hinta on halpa verrattuna muihin lihashuoltovasaroihin mutta katsoo miten pitkään kestää."

"Tuote tuntui aluksi vähän painavalta, mutta siihen tottui. Samoin oletin, että vasara olisi ollut tehokkaampi. Isommatkin tehot tuntuivat pieneltä, mutta toimi silti hyvin."

"Vasara on ollut käytössämme päivittäin. Urheilemme molemmat ja tämä on ollut todella hyvä ostos! Auttaa helpottamaan lihaskipuja. Tehokas!"

"Tämä laite on kyllä rentouttanut ja hieronut hyvin paikkoja. Tuotteen laatu ei ole parhaimmasta päästä, mutta hoitaa asiansa hintaansa nähden asiallisesti."

"Tuote itsessään on hyvä, mutta käyttöohjeet erilaisten päiden käytöstä puuttuvat kokonaan. Pakolliset tuoteturvallisuuden ohjeet ovat sentään mukana."

"Muuten hyvä, mutta on melko painava. Joten ei sovi välttämättä vanhalle ihmiselle. Olisin kaivannut myös hitaampaa vaihdetta."

* Edelliset kokemukset on koottu Kärkkäisen, Prisman ja Hobbyboxin tuotesivuilta.


Core -lihashuoltovasara esittely

Palaudu urheilusuorituksen jälkeen nopeasti hierovan Core hierontavasaran avulla. Monet ammattiurheilijat käyttävät lihashuoltovasaraa päivittäin ja lihasvasara löytyy usealta fysioterapeutin ja kiropraktikon vastaanotolta. Voit käyttää lihashuoltovasaraa alkulämmittelyyn sekä palautumiseen.

Hiero neljällä erilaisella hierontapäällä lihaksia, jänteitä ja niveliä tai stimuloi verenkiertoa. Voit valita sopivan hierontatason 20 eri vaihtoehdosta. Lataa akku ja nauti langattomasti palauttavasta hieronnasta missä vain. Laitteen mukana tulee lisäksi salkku, jossa voit säilyttää laitetta ja kuljettaa sitä kätevästi mukana.

Tekniset tuotetiedot:

 • 20 hieronta/nopeustasoa
 • Neljä eri vaihdettavaa hierontapäätä
 • Toimii langattomasti
 • LCD-kosketusnäyttö
 • Nopeus: 1200-3300rpm
 • Iskupituus: 10mm
 • Mukana säilytyssalkku
 • Akku: 2500mAh, 12V
 • Latausaika: 2,5-3h
 • CE- ja RoHS-hyväksytty laite
 • Nimellisteho: 20-30W

Core -lihashuoltovasara kokemuksia

"Ostin yhden itselleni muutama kuukausi sitten ja oli ihan huippu! Akun kesto hyvä ja käyttö muutenkin helppoa, vaikka hieroisi selkäänsä/niskaansa yksin. Ystävät ovat kokeilleet innoissaan ja ovat tilanneet tämmöiset itselleenkin. Parhaiten käytetyt eurot vuonna 2020!"

"Lihashuoltovasaralla pääsee sellaisiin kehon kohtiin, johon itse ei pääse helposti hieromaan. Saa nopeasti avun kipeisiin kohtiin. Vasaran akku kestää hyvin. Minusta varasan teho tulee parhaiten esiin pienillä tehoilla ajettaessa."

"Muuten vaikuttanut hyvältä mutta laite alkoi kolisemaan ensimmäisellä käyttökerralla ja palautimme tuotteen. Saimme tilalle uuden laitteen, joka hajosi samalla tavalla toisella käyttö kerralla. Surkeita kappaleita siis osunut kohdalle."

"Muuten erittäin hyvä tuote mutta ei taho pysyä ehjänä. Ensimmäinen tuote toimi puoli tuntia. Saatiin takuuseen uusi, joka on toiminut 1.5kk. Nyt taas simahti. Sillä ostettiin kalliimpi versio, että olisi laadukkaampi ja kestävämpi."

"Core lihashuoltovasarasta en nyt pysty sanomaan hyvää, enkä huonoa, koska sain rikkinäisen. Palautettu mutta palautuksen käsittely kestää kauan. Arvostelen uudestaan, jos joskus saan ehjän."

"Ensikosketus hierontavasarasta oli erinomainen. Sai ainakin hartialihaksiin jo lyhyen kokeilun jälkeen veren kiertämään ja selkäänkin sai rentoutusta. Vielä ei pysty sen enempää tehosta tai akun kestosta kommentoimaan."

"Tuntuu todella hyvältä penikkataudin hoidossa ja erityisesti käsiä ja jalkoja on helppo itse hieroa. Sopii myös selkään, kun joku muu käyttää."

"Laite tuli nopeasti perille ja nyt on muutama viikko keretty testailemaan tuotetta. Jykevän oloinen kapistus ja toimii hyvin. Pistopää oli valitettavasti ihan vino, mutta muuten kaikki ihan ok. Voimakkuuden säätö ehkä ajoittain hieman liian herkkä."

"Erittäin hyvä! Olen aina kärsinyt jonkin sortin lihas säryistä ja jumeista, vaikka liikunkin useita kertoja viikossa. Tällä masiinalla saa minkä tahansa paikan auki!"

"Vasara kyllä laittaa veren kiertämään ja aineet vaihtumaan kehossa. Oikeaoppisella käytöllä hyviä tuloksia. Painaa yllättävän paljon, joten senkin puolesta voi todeta akun olevan kestävää tavaraa. Tunnin jyrryyttelynkään jälkeen ei akun loppumisesta tietoakaan"

"Ihan hyvän oloinen laite. Laadusta tosin hankala sanoa, hajosi ensimmäisenä iltana. Alkoi pitää tosi kovaa tärinää ja kolinaa, viimein meni jumiin."

"Todella kätevä ja helppo käyttää, saa pienessä hetkessä verenkierron vilkkaammaksi ja työpäivän jälkeen jalat 'kuntoon'. Kannatti ostaa."

"Rentouttaa ja helpottaa jumeja, sekä hyvä akun kesto. Kaipaan silti myös hierojaa. Vaikka tuote on hyvä ja mieleinen."

"Hintalaatusuhteeltaan tuote on erittäin hyvä, vaikea keksiä mitään mikä voisi enää olla paremmin. Laite on hyvänä apuna kehonhuollossa, tehokas, monipuolinen tehonsäätö, sekä erilaisia päitä eri lihasryhmiä varten. Akun kesto on yllättänyt positiivisesti."

*Seuraavat kokemukset on koottu Kärkkäisen ja Hobbyboxin tuotesivuilta.


Prego -lihashuoltovasara esittely

Prego-lihashuoltovasaran avulla rentoudut ja palaudut nopeasti urheilusuorituksesta. Laite lähettää nopeita, vasaramaisen takovia pulsseja syvälle lihakseen. Pulssit pehmentävät lihaskudoksen jänniteitä tehokkaasti. Vasara auttaa lihaksia palautumaan avaten erilaisia lihasjumeja ja näin lihakset pääsevät rauhassa kehittymään. Voit käyttää laitetta myös esimerkiksi alkulämmittelyn yhteydessä.

Lihashuoltovasara on varustettu neljällä erilaisella hierontapäällä ja kuudella eri nopeudella, joista voit valita itsellesi mukavimman. Lataa akku mukana tulevalla USB-johdolla ja nauti rentouttavasta hieronnasta milloin ja missä vain.

Tekniset tuotetiedot:

 • Akku 2400 mAh li-ion
 • Käyttöaika 1-3 h
 • Latausaika 2-4 h
 • Neljä hierontapäätä
 • Kuusi eri nopeutta
 • Mukana USB-johto
 • Vuoden takuu.

Prego -lihashuoltovasara kokemuksia

"Toimiva vehje, ei pidä kovaa ääntä, ei irtoile osat, akku kestää. Vaikka muissa arvosteluissa lukee ihan muuta niin meillä on jokapäiväisessä käytössä ja ei mitään ongelmia laitteen kanssa. Voin suositella kotikäyttöön. Suosittelen lukemaan käyttöohjeet ja vaikka laite on vasaraksi nimetty niin sillä ei vasaroida lihaksia kuten nauloja seinään."

"Ensimmäinen laite, joka ostettiin ei toiminut mutta kun vaihdoimme toiseen laitteeseen niin nykyinen toimii ja vaikka arvosteluissa joku valittanut äänestä niin minusta kone ei pidä erityisen kovaa ääntä sillä kaikki samanlaiset koneet pitävät ääntä mikä on itsestäänselvyys. Ei ole mennyt hajalle, vaikka ollut aika kovassa käytössä."

"Edeltävistä arvosteluista luettu kuinka akku ei kestä ja osat irtoavat. Itselläni ei edes käynnistynyt. Lataa vain mutta pimenee, kun ottaa latausjohdon irti. Mainostettiin Suomalaista osaamista, mutta vaikea arvostella, kun laite ei edes toimi."

"Ilman mitään odotuksia lihasvasara yllätti täysin. 6 teholuokkaa tärinälle, vahva moottori, tärisee kalliiden laitteiden kaltaisesti, todella pitkä akkukesto. Lähes päivittäisessä käytössä. Vahva suositus!"

"Akku kyrvähti ekan latauksen jälkeen. Ekalla kerralla latasi 100 % Toisella enää 70 % (vuorokauden laturissa) ja kestää sellaiset 10 minuuttia käyttöä. Pitää palauttaa laite, kun ehtii."

"Lataa...lataa ja vielä lataa mutta ei kuitenkaan. 6 h latasi ja edelleen latasi. Sillä latauksella kesti hieroa 2min. Josko sitä taas 6 h päästä pääsisi 2min hieroo."

"Sinänsä toimiva laite, jos akku kestäisi enemmän kuin minuutin. Lataa monta tuntia ja kestää yhdellä latauksella ehkä muutaman minuutin. En suosittele tuotteen ostamista!"

"Toimitus ja muut toimivat hienosti. Tuote oli viallinen. Toimi vain noin. 1 minuutin, joka jälkeen ei käynnistynyt. Lataus kyllä näytti 100 %. Palautin ja odottelen uutta toimivaa."

"Latasin akun ohjeiden mukaan täyteen ja käynnistin laitteen. Toimi sen puoli minuuttia ja kun käynnistin laitteen uudelleen, se ei suostunut enää värisemään."

"Toisin kuin muut, luin käyttöohjeet ja sain tämän saa toimimaan. 20min käytön jälkeen laitteen metallinen hierontapää irtosi rungosta ja sitä ei saa paikoilleen kuin purkamalla runko. EN SUOSITTELE"

"Testattu vaimolla, itsellä ja kavereilla. Pelkkiä positiivisia kommentteja. Niska- ja selkäjumit aukeavat helposti."

"Ei jaksa vääntää pienillä kierroksilla, akku hyytyi jo puolen tunnin hieronnan kohdalla. Ei suositeltava tuote."

"Kone pitää todella kovaa meteliä, ei voi suositella. Akku ei kestä kuin 1 h ja laite on muutenkin tehoton."

"20min hieronnan jälkeen hierontapään runko irtosi laitteesta. Tällä laitteella Ei tee mitään!"

*Seuraavat kokemukset on koottu Tokmannin ja Kärkkäisen tuotesivuilta.


Karhu -lihashuoltovasara esittely

KARHU Blackline lihashuoltovasara on erittäin tehokas apu lihaskipuihin sekä erilaisten niskan, selän ja ja raajojen jännitystilojen hoitoon. Lihashuoltovasara rentouttaa lihaksia sekä nopeuttaa palautumista. Mukana oleva kantosalkku sisältää 6 erilaista hieromapäätä, joilla rentoutat nopeasti ja tehokkaasti lihaksen kuin lihaksen.

Lihashuoltovasara on ammattiurheilijoiden, fysioterapeuttien ja kiropraktikkojen suosima tuote. Hankkimalla Blackline lihashuoltovasaran voit säästää isoja summia hierontakuluissa.Sisältää kantosalkun jossa 6 erilaista hierontapäätä

Tekniset tuotetiedot:

 • 20 eri värinätasoa
 • Kuusi hierontapäätä
 • Toimii langattomasti
 • Ladattava 12 V litium-akku 1500 mAh
 • Säädettävä nopeus 1200-3300 RPM
 • Käyttöaika: 2-3 h
 • Latausaika: -
 • Moottorin teho: 16,2 W
 • Väri: Mattamusta
 • Materiaali: Alumiini, PP, ABS
 • Tuotteen paino: 1100 g
 • Tuotteen mitat; 23,5 x 23 x 6,5 cm

Karhu -lihashuoltovasara kokemuksia

"Laite on helppo käyttää ja hyvät ilmaisimet varaukselle jne. komea ja arvokkaan näköinen laite muutenkin. Olin skeptinen hinnan takia mutta onneksi ostin, kun ottaa huomioon, että tuote on palautumiseen/lämmittelyyn teho kyllä riittää siihen, jos lihaksia kunnolla haluaa survoa, niin rautakauppaa suosittelen ja jotain iskevää laitetta."

"20-tasoa on käytännössä vähän turha ominaisuus, kun oikeastaan olisi hyvä tietää paljon tässä on vääntöä ts. paljon voi painaa lihasta ennen kuin laite hyytyy. 1-10 tasot riittävät mainiosti ja eron kyllä huomaa normaaliin venyttelyyn verrattuna. Kun virta on päällä, koko pohja on valaistu vs. Pieni vihreä valopilkku laitteen pohjassa (muissa vastaavissa laitteissa). Näytöstä näkee myös akun varaustason, mikä on kiva ominaisuus, mitä muista ei löydy. Tosi hyvä laite tähän hintaan!"

"Ärräpäitä tähän pitäisi laittaa. Muovinen hökötys, jossa akku ei kestä, kun reilun vartin, hyvä jos sitä. Lataaminen kestää sen sijaan todella kauan. Hirveä surina, melkein huutaa pitää, että ääni kantaa yli. Eikä tämä kovin tehokkaalta tunnu. Pettymys pettymys."

"Kyllä on todella hyvä ostos. Helppo käyttää, salkku on hyvä. Kiva kun eripäille on omat paikat. Helppo ottaa mukaan, vaikka reissuun. Hinta ja laatu ovat kohdallaan."

"Pieni pettymys oli tämä laite. Harmittaa koska ei ole minun ensimmäinen hierontavasara. Aiempiin vasaroihin verrattuna varsin muovisen tuntuinen ja äänekäs. Pettynyt koska Karhu on kuitenkin ollut hyvä merkki aiemmin."

"Menee heittämällä hypervoltin kanssa samaan sarjaan. Suotta maksaa 3-400 € kun satkulla saa yhtä hyvän."

"Laite lopetti toimintansa 1 viikon käytön jälkeen, jonka aikana sitä käytetty x 4. Akku ladattu täyteen, muttei käynnisty. Lisäksi yksi hierontapää puuttui kokonaan. Palautukseen menee."

"Hintaansa nähden tämä lihashuoltovasara vaikuttaa oikein toimivalta."

*Seuraavat kokemukset on koottu Verkkokaupan ja Tavaratalo Hurrikaanin tuotesivuilta.


Julkaisu saattaa sisältää mainoslinkkejä, mitkä on merkattu * -merkillä.