Kokemuksia: Onko Booster hyvä lihashuoltovasara?

24.03.2021

Booster -lihashuoltovasarat ovat nostaneet suosiotaan jatkuvasti, niiden loistavan hinta-laatusuhteen ansiosta. Meidän ja useiden käyttäjien arvosteluiden sekä kokemuksien kautta voi todeta, että Booster on todella hyvä lihashuoltovasara! 

Booster lihashuoltovasara nousee laadussa ja käyttömukavuudessaan helposti hintavampien hierontavasaroiden rinnalle ja on näin ehdottomasti oman hintaluokkansa paras lihashuoltovasaramerkki!

Boosterit nousivat helposti myös meidän lihashuoltovasara -vertailussamme TOP-suosituksiin.

Booster M2 on helposti oman hintaluokkansa paras lihashuoltovasara!
Booster M2 on helposti oman hintaluokkansa paras lihashuoltovasara!

Booster M2 -lihashuoltovasara esittely

Huippusuositun Booster-lihashuoltovasaran uusi malli on vihdoin täällä! Tehoiltaan alkuperäisen Booster-hierontavasaran veroiseen Booster M2 lihashuoltovasaraan on lisätty älykäs AI-hierontatila, joka optimoi hierontanopeutta riippuen lihaksen antamasta vasteesta sekä siitä kuinka kovaa painetta annat hierontavasaralle.

Boosterin fyysiset mitat ovat myös hieman kaventuneet ja M2 onkin virtaviivaisempi, pienempi ja tyylikkäämpi kuin alkuperäinen Booster. Käyntiääni on myös saatu jopa aiempaa mallia hivenen hiljaisemmaksi.

Booster lihashuoltovasaraa ei voi mitenkään verrata tehottomiin väriseviin hierojiin vaan kyseessä on tehokas, peräti 12mm pituisia nopeita iskuja antava hieronlaite säädettävällä nopeudella. Nopeustiloja on 4 + älykäs AI-nopeustila. Tehokas harjaton sähkömoottori yltää rauhallisesta 900 iskusta minuutissa aina 3300 iskuun/min saakka.

Booster M2 tuottaa jopa 126W tehon ja moottorissa piisaa yllin kyllin vääntöä myös hitaalla nopeudella eikä hierontapää pysähdy, vaikka antaisit laitteelle oikein kunnolla painetta.

Booster M2 hierontavasaraan on myös lisätty tyylikäs hipaisuohjaus sekä kahvaan LED-akkuvarausindikaattori, josta näet montako prosenttia akkuvarausta on jäljellä.

Mukana tulee tyylikäs kantosalkku sekä 6 erilaista hierontapäätä, jotka soveltuvat erityyppisille lihaksille. Arvosteluiden ja palautteen perusteella myös asiakaskunta on todennut Booster-lihashuoltovasarat todella laadukkaiksi ja ehdottomasti hintansa arvoisiksi.

Jos haluat Boosterin pienemmässä koossa vaikkapa autoon ja matkoille mukaan otettavaksi, vilkaise myös uusi asiakkaiden kehuma Booster Mini.

Booster M2 tulee kätevässä kantolaukussa, missä kaikki säilyy hyvässä järjestyksessä.
Booster M2 tulee kätevässä kantolaukussa, missä kaikki säilyy hyvässä järjestyksessä.

Tietoa laitteesta:

 • Väri: Musta
 • Max teho: 126W
 • 5 eri nopeutta: 900 - 3300 RPM
 • Iskun pituus: 12mm
 • Akku: 14.4V/ 2500 mAh
 • Akkukesto: jopa 3h (pienimmällä teholla)
 • Lataus: verkkovirralla (sis. laturin)
 • Materiaali: ABS-muovi, kahvassa kumipäällyste
 • Hipaisuohjaus
 • Akkuvarausindikaattori kahvassa
 • 6 eri hieromapäätä

Hinta: 139,95€

Booster M2 -lihashuoltovasara kokemuksia

Harrastan voimannostoa ja paikat on jumissa koko ajan. Tällä vasaralla lähtee auki olkapää kuin pakara jumit. Emäntä ei jaksa kantapäällä painaa niin kovaa mitä tämä hakkaa. Ihan kaikkia ominaisuuksia en ole vielä testannut, mutta tyytyväinen olen ollut ostokseen. Toki, hyvän hierojan veroinen laite ei ole kumminkaan.

- Juuso N

Ostin tämän perheenjäsenelleni joululahjaksi ja vasara on ollut käytössä tiheästi. Tuotteessa on hyvä akunkesto ja yhtä tehokas kuin vastaavat kalliimmat tuotteet, joita olen kokeillut. Plussana vasaran ulkonäkö!

- Anette R

Asiallisen tuntuinen laite ja tehoa on yli tarpeen. Helpotti tuntuvasti pitkäaikaisia lihaskipuja.

- Markku E

En tiedä kuinka olen pärjännyt ennen ilman Booster M2 laitetta. Yksikään hieroja ei pysty omalla kohdallani samaan kuin Booster M2, koska voin keskittyä juuri niihin hotspotteihin joita jaloissani on. Käytettävyys, teho, akun kesto ym. huippu luokkaa, suosittelen ehdottomasti!

- Antti S

Olen käyttänyt Boosteria jumien aukaisuun ja lihasten rentouttamiseen treenien jälkeen. Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

- Aune O

Paras ostos pitkään aikaan! Super hiljainen ääni ja akku on kestävä. Hinta laatusuhde kohdallaan. Päihittää kalleimmatkin merkit.

- LVI

Booster M2 lihashuoltovasaraan on lisätty tyylikäs hipaisuohjaus sekä kahvaan LED-akkuvarausindikaattori, josta näet montako prosenttia akkuvarausta on jäljellä.
Booster M2 lihashuoltovasaraan on lisätty tyylikäs hipaisuohjaus sekä kahvaan LED-akkuvarausindikaattori, josta näet montako prosenttia akkuvarausta on jäljellä.

Loistava tuote. Jämäkkää ja rentouttavaa hierontaa.

- Tuomas K

Monipuoliset toiminnot ja helppo käyttää. Kuusi erilaista hierontapäätä. Mukana englanninkielinen käyttöohje, mutta iloinen yllätys oli, että mukaan oli liitetty myös lyhyt suomenkielinen käyttöohje. Kooltaan hieman isompi (paino 1kg).

- Tuula L

Olen tähän älykkääseen lihashuoltovasaraan erittäin tyytyväinen. Lihashuoltovasaran älykäs toiminto säätelee nopeutta automaattisesti. Vasaraa on kätevää käyttää. Lisäksi näen akun varauksen prosentteina. Suosittelen tätä lihashuoltovasaraa.

Tuotteen hinta-laatusuhde on kohdallaan verrattuna muihin markkinoilla oleviin lihashuoltovasaroihin. Aion käyttää tätä Boosterin älykästä lihashuoltovasaraa jäsenkorjaajan työssä.

- Timo Y

Joululahjaksi hankittu loisto peli. Jumissa olleet pakaralihakset aukesivat. Laite on erinomainen. Vääntöä riittää kovempaankin hierontaan. Akun varaustilan näyttö on loistava. Akun kesto on hyvä! Erilaisia hieronta "päitä" on hyvä kokoelma. Erilaiset hieronta "kuviot" on hyviä.

Oma suosikki on keinoäly asento, jossa hierontavasteeseen pystyy vaikuttamaan sillä, kuinka laitetta painaa. Tästä tuli koko liikkuvan perheen suosikkilaite. Suosittelen!!

- Petteri N

Lihasvasaroin keskimäärin tunnin päivittäin, ja omistan useamman eri merkin vasaran, myös markkinoiden kalleimman. Tämä Booster 2 on parhaimpia hinta-laatusuhteeltaan, Boosterin ensimmäisen mallin ollen ehkä paras.

Tämä "kakkonen" on todella hiljainen, mutta tehokas - tehokkaampi kuin "ykkönen". Käytettävyys kuitenkin kärsii minun käytössä todella paljon hipaisu-ohjattavuudesta: virhepainalluksia sattuu helposti.

Pidemmän ajan kestävyydestä en osaa vielä sanoa, koska yritän käyttää täitä hiukan säästellen. Esimerkkinä voin kertoa, että käytössäni on mennyt jo KOLME markkinoiden kalleinta lihashuoltovasaraa vaihtoon, kaksi niistä mekaanisen käytössä rikkoontumisen takia. Siihen verrattuna Boosterin tuotteet ovat olleet hyvin kestäviä.

- Iiro W

Tarkoitukseensa toimiva laite, riittävän tehokas, mutta yhtään vähempi tehoinen laite ei enää olisi toimiva (vinkiksi jos mietit muuta laitetta, niin pidä tämän tehoarvoja verrokkina). Erittäin hyvä ostos ja vielä hinta huomioiden entistä parempi. Voin suositella!

- Juha S

Aivan mahtava laite, meillä koko perhe tykästynyt siihen. Mukavasti herättelee jumilihakset taas toimimaan.

- Seppo L

*Asiakaskokemukset ja arvostelut on kerätty Booster M2 jälleenmyyjän sivulta e-ville.comista.

Booster Mini -lihashuoltovasara esittely

Huippusuosion saavuttaneen Booster lihashuoltovasaran uusi pienempi malli Booster Mini on pieni ja näyttävä tehopakkaus. Booster Mini tuottaa 70W tehollaan jopa 5kg painoa vastaavan iskuvoiman.

Hierontavaikutukseltaan laite on lähes alkuperäistä isoa Boosteria vastaava. Nappaa Booster Mini mukaan autoon tai vaikkapa toimistolle taklaamaan pitkän päivän aiheuttamat niska- ja hartiaseudun jumit!

Booster Minin teho ulottuu rentauttavasta 900RPM kierronopeudesta aina hurjaan 3200RPM nopeuteen, joka todella tuntuu isommissakin lihaksissa!

Pienestä koostaan huolimatta Booster Mini ei ole mikään tavallinen hierontalaite vaan on täysin vertailukelpoinen markkinoiden kalleimpien lihashuoltovasaroihin kanssa ja tarjoaa yhtä vakuuttavan hierontavaikutuksen.

Ulkoiselta olemukseltaan Booster Mini on vielä askeleen vanhempaa isoveljeään edellä muunkin kuin näppärän kokonsa puolesta sillä Mini on kauttaaltaan tukevaa ja tyylikästä alumiinia. Erinomaisen painotuksen takia käteen kohdistuva rekyyli on alkuperäistä Boosteria pienempi, joten laitteen käyttö on todella mukavaa eikä rasita kättä.

Booster Mini ansaitsee kiitosta myös todella hiljaisesta käyntiäänestään, joka pysyy kovimmallakin voimakkuudella alle 30dB

Tietoa laitteesta:

 • Väri: musta/punainen/harmaa
 • Max teho: 70W
 • 4 eri nopeutta: 900 - 3200 RPM
 • Iskun pituus: 12mm
 • Akku: 12V / 2500 mAh
 • Akkukesto: jopa 15h (pienimmällä teholla)
 • Lataus: USB-Type-C (sis. latauskaapelin)
 • Materiaali: alumiini
 • 4 eri hierontapäätä
 • Lihashuoltovasaran koko: 14,2 x 9,0 x 4,4 cm
 • Lihashuoltovasaran paino: 500g

Hinta: 129,95€

Booster Mini -lihashuoltovasara kokemuksia

Olipas positiivinen yllätys tämä pieni mutta pippurinen lihasvasara. Olen hierojalla kokeillut lihasvasaraa, joka oli n 500 e ja tässä tuotteessa en huomannut mitään eroa muuta kun koko oli pienempi paljon kevyempi helppokäyttöisempi. Helppo ottaa vaikka salille mukaan ei vie paljoa tilaa

- Harri P

Erittäin pätevä tuote, oli vähän epäilyksiä, mutta ne hälveni nopeasti! Tuote tekee sen minkä lupaa!!

- Harri L

Fiksu vekotin hierontaan. Käytän lihashierontaan niin niska-, selkälihasten ja pohkeiden hierontaan.

- Kalevi T

Olen käyttänyt hartioihin ja pohkeisiin sekä reiden sivuihin. Hyvän kokoinen tosin varsi olisi voinut olla pitempi niin ylettyisi yläselkään paremmin. Suosittelen!

- Lilja T

Telkkaria katsellessa helppo hoitaa alaraajojen jumeja. Sopivan kokoinen ja tehokas. Akunkesto hyvä, hiljainen käyttöään miellyttävä. Suosittelen!

- Markku S

Hierojalle ei uskalla mennä, mutta tässä oiva apu. Minulle on riittänyt 1 vahvuus hieronnassa.

- Airi K

Hierojani suositteli ja teho on riittänyt. Helppo käyttää itse, selkäpuolella puoliso auttaa. Yleensä käytän TV:tä katsellessa. Sopiva pää ja teho jokaiseen osaan kropassa. Ei mikään pilipalivehje!

- Suvi V

Booster Mini on pienen kokonsa ansiosta helppo ottaa mukaan mihin tahansa!
Booster Mini on pienen kokonsa ansiosta helppo ottaa mukaan mihin tahansa!

Tässä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä pieni hierontalaite, jolla on kovin vähän tekemistä oikean lihashuoltovasaran kanssa, mutta laitteella on myös omat etunsa ja käyttökohteensa. Oikein hyvä pari esimerkiksi Booster M2-vasaralle.

Ensiksi täytyy mainita, että laitteen oikea 6 mm iskunpituus on pienin, mitä yhdessäkään lihashuoltovasaraksi kutsutussa laitteessa olen nähnyt. Tämä 6 mm iskunpituus mainitaan käyttöohjeiden teknisissä spesifikaatioissa, ja sen myös itse mittasin. Tuotetiedoissa mainitaan kunnioitettava 12 mm, ja alle 30dB äänitaso. Reklamoin tästä jo aikapäiviä sitten e-villelle, samoin kuin db-mittarilla mitattuna noin 1000-kertaisesta äänitehosta ilmoitettuun nähden. dB-asteikko on siis kymmenkantainen logaritmiasteikko, joten ei tämän kanssa vielä korvasuojia tarvitse. Ei vain ole hiirenhiljainen. Laitteen mukana ei myöskään tullut mitään luvattua säilytyspussia. Laitteen pahvilaatikko kyllä ajaa asiansa, jos pahvilaatikko ei satu tulemaan ryttyyn tallottuna huonon pakkaamisen vuoksi, kuten minulle sattui.

Laitteen paras käyttökohde on niskan, kaulan, poskien ja ohimon hieronta. Lyhyen iskunpituuden ja keveyden vuoksi tämä ei pomppaa kädessä, vaikka sattuisi luiden yli viilettämäänkin. Suurempien lihasten hierontaan tätä ei kannata ostaa, laitteen teho loppuu jo siihen mistä esimerkiksi omistamani M2-mallin alkaa.

Laitteesta saa pienen koon vuoksi muutamankin hyvän otteen eri paikkojen hierontaan Keveyden vuoksi laite tärisee rekyylistä kädessä enemmän kuin kaksi kertaa painavampi M2, ja koska Mini-version moottorin jäähdytys on hoidettu suljetun alumiinikuorensa kautta, laitteen järkevä käyttöaika kerrallaan on noin 15 minuuttia. Tämän jälkeen laite on niin kuuma, ettei sitä ole mukava pitää kädessä, ja päitä vaihtaessa jo polttaa sormia. Myös moottori alkaa kuumetessaan menettää tehoaan tässä kohtaa, ja pysähtelee hieronnan aikana ikävästi. Ei siis sovi koko kehon hierontaan kerralla, ellei sitten hanskat kädessä, rääkäten kuumenevaa moottoria.

Työn ja asennuksen jälki on hintaansa nähden hyvä, käyttö on helppoa, tehoa on riittävästi, ja metallinpunaisena vasara on jopa kaunis. Suosittelen varauksella lyhyisiin käyttöhetkiin herkkien lihasryhmien parissa ottaen huomioon pienen laitteen vähäisen vaikutuksen syvemmälle lihaksiin, tärinän ja nopean lämpiämisen jälkeen sormien kuumottamisen.

- Ilkka J

Helppo käyttää ja virtaakin tuntuu riittävän. Treenin jälkeen, kun käsittelee lihakset tällä niin eron kyllä huomaa seuraavana päivänä aikaisempaan verrattuna. Suosittelen ehdottomasti.

- Mitch

Näppärä laite lihasjumeihin. Päätetyöskentely saa hartiat jumiin ja tämä laite on ollut loistava helpotus siihen. Hyvä akun kesto ja yllättävän tehokas. Pieni miinus siitä, että hierontapäät ottavat hieman kiinni laitteen runkoon ja siitä aiheutuu "ärsyttävä ääni" muutoin todella hiljaiseen laitteeseen. Hyvä hinta/laatu suhde kaikesta huolimatta ja suosittelen kyllä lämpimästi.

- Jukka H

Laadukas ja toimiva tuote, jota voi ladata normaali USB-C laturilla.

- Mika V

*Asiakaskokemukset ja arvostelut on kerätty Booster Mini jälleenmyyjän sivulta e-ville.comista.

Booster -lihashuoltovasara esittely

Todella voimakas, mutta silti erittäin hiljainen Booster -lihashuoltovasara tarjoaa ammattitason hierontakokemuksen kotona.

Booster -lihashuoltovasaraa ei voi verrata pieniin väriseviin niskahierojiin vaan kyseessä on tehokas 12mm pituisia, nopeita iskuja antava hieronlaite säädettävällä nopeudella. Nopeustiloja on 5 erilaista alkaen 1100 iskusta minuutissa aina 3300 iskuun/min saakka.

Booster tuottaa jopa 126W tehon ja moottorin vääntö riittää myös hitaalla nopeudella eikä hierontapää pysähdy, vaikka antaisit kunnolla painetta.

Mukana tulee tyylikäs kantosalkku sekä 6 erilaista hierontapäätä, jotka soveltuvat erityyppisille lihaksille. Laitetta testanneena tuotepäällikkönä en enää hierontavasarasta luopuisi vaan se on ollut aktiivisessa käytössä lähes päivittäin.

Katso myös Boosterin uusi yhtä tehokas, mutta tyylikkäämpi älykkäällä hierontatilalla varustettu Booster M2 lihashuoltovasara! Samat tehot ja jämäkkä rakenne uusilla ominaisuuksille. Jos haluat Boosterin pienemmässä koossa, harkitse Booster Miniä.

Tämä Boosterin vanhempi malli ei ole ulkomuodoltaan niin tyylikäs kuin uudempi versio Booster M2
Tämä Boosterin vanhempi malli ei ole ulkomuodoltaan niin tyylikäs kuin uudempi versio Booster M2

Tietoa laitteesta:

 • Väri: tummanharmaa, sininen, hopea
 • Max teho: 126W (piikkiteho)
 • 5 eri nopeutta: 1100 - 3000 RPM
 • Iskun pituus: 12mmAkku: 14.4V/ 2500 mAh
 • Akun kesto: jopa 3h (pienimmällä teholla)
 • Lataus: verkkovirralla (sis. laturin)
 • Materiaali: ABS-muovi, kahvassa kumipäällyste
 • 6 eri hieromapäätä
 • Lihashuoltovasaran koko: 24x16x6.5cm
 • Lihashuoltovasaran paino: 440g
 • Kantosalkun koko: 39x23x8cm

Hinta: 139,95€

Booster -lihashuoltovasara arvostelut ja kokemuksia

+ Halpa lihashuoltovasara.

+ Hyvin pelittää, ei mitään ongelmaa.

+ Tehoa piisaa ja on paljon erilaisia vaihtopäitä.

+ Akku kestää hyvin.

- Tärinä tuntuu kädessä asti.

- Hieman äänekäs?

Mutta hintaansa nähden kyllä hyvä ostos. Ei halvalla voi priimaa saada, mutta hyvän voi. Lähes päivittäisessä käytössä ollut. Suosittelen tähän hintaan ehdottomasti.

- Niko P

On säännöllisessä käytössä osoittautunut hintaisekseen oikein hyväksi laitteeksi. Ei tehokkain laite eli hyytyy kovempaa painaessa, mutta silti riittävä normaaliin lihashuoltoon, ammattikäyttöön on sitten muut laitteet.

- Lauri M

Pari pv. käytössä. Kaikin puolin toimiva laite. Hiljainen ja tehokas, paljon hierontapäitä. Kannattava hankinta, joka tuli nopeasti kotiin.

- Mika S

Olen yllättynyt miten laadukas laite. Tosi hyvä tuntuma hieromisen jälkeen. Laite tuli kahdessa päivässä. Olen todella tyytyväinen, hintalaatu on kohdallaan, suosittelen kaikille.

- Markku A

On kyllä 10/10 tuote, älä edes mieti vaan osta. Et tule pettymään.

- Veli-Pekka J

Hyvin se jytisee, eli laitteessa on kyllä riittävästi voimaa. Vasta viikko käyttöä takana, mutta uskoisin, että tekee tehtävänsä.

- Petri V

Erittäin hyvä tuote. Hinta laatu suhde ok. Akun kestokin on riittävä ja lataus suht nopeaa.

- Jyrki V

Polvessani on nivelrikko, se aiheuttaa pohjelihakseen kireyttä ja krappeja, hartioissakin on tiukkuutta, jos pitkään teen tietokoneen kanssa töitä. Ainakin lyhyen kokemuksen perusteella hinta/laatusuhde OK.

- Lauri P

Olen käyttänyt koko kehon hierontaan laitetta. Alkuun hieman kovan tuntuinen, mutta kun tottuu ei voi lopettaa jalanlihaksiin käytän eniten ja auttaa itselläni ainakin lihasjumeihin. Hintaansa nähden joka pennin väärti tehoa ja akun kestoa löytää eikä mielestäni ole kova ääninen.

- Miika P

Ensituntumalta erinomainen tuote, jossa riittää mukavasti tehoa. Kovemmalla teholla kärsii painaa hyvin lihasta vasten eikä laite hyydy. Kestävyys on vielä kysymysmerkki, mutta ihan laadukkaalta vaikuttaa. Hinta-laatusuhde kohdillaan 5/5.

- Mikko H

Matkahuolto taisi hukata paketin, kun meni viikko 15 km matkalla. Järkyttävä myrkyn haju päissä ja kahvassa. Onneksi kahvan liimat oli pettänyt ja kumi lähti irti. Sai heittää sen pois. Muuten laite on hintansa arvoinen. Jumit saa hyvin auki.

- Janne H

Olemme käyttäneet lihashuoltovasaraa pari viikkoa ja täytyy sanoa, että on mahtava laite! Nyt riittää vaimonkin voimat minun selän hieromiseen, kun vasara hoitaa raskaan työn. Parasta vasarassa on se, että sillä pystyy hieromaan lihaksia joka kohdasta kroppaa. Teho riittää hyvin, pääasiassa tulee käytettyä pienintä nopeutta. Vasara on laadukkaan tuntuinen, toivotaan, että kestää kovassa käytössä pitkään. Akunkesto on hyvä, ei tarvitse olla koko ajan lataamassa.

- Marko V

Olen hieronut tällä sekä omat hartiat sekä yläselän että mieheni hartiat ja yläselän. Hyvin on toiminut. Ihana kun saa johdottomasti käyttää; ei tarvitse olla pistorasian vieressä kuten vanhalla hierontalaitteellani piti. Erilaiset hierontapäät on helppo ja nopea vaihtaa. Eri voimakkuusasteita riittävästi. Kaikin puolin toimiva, hyvä, hintansa arvoinen laite. Suosittelen

- Virpi Y

Hyvä laite hartijajumeihin, sun muuhun. Loistava akunkesto. Napakka kantolaukku, jossa kulkee kaikki.

- Antti N

Suosittelen. Oikein laadukkaan oloinen ja tuntuu toimivan kyllä. Itseäni mietitytti toimisiko paremmin kuin halppis hieromistyynyt ja näin taitaa kyllä olla. Lisäksi on niin matalan kynnyksen takana ottaa käyttöön, että jaksaa käyttää.

- Roni J

Olin näitä katsellut ja hintahaitari on ollut suuri. Tämän hinta oli halvemmasta päästä. Halpoja lihasvasaroita on moitittu kovasta äänestä ja heikosta laadusta. Tämä Booster on kuitenkin hiljainen, tehokas ja akku kestää hyvin. Olen käyttänyt pohkeisiin, reisiin ja hartioihin. Rentouttaa jännityksiä. Hierontakärjistä pallopää on suosikkini.

- Rauli R

Hyvä ostos! Laadukkaan tuntuinen ja tehoa riittää ainakin omiin tarpeisiin.

- Jouni S

Laite saapui nopeasti 3pv ja tuntui käytössä oikein hyvälle ja oli ääneltään hiljainen. Lataus ei toiminut, joten palautan takuuseen joudun odottamaan uutta tuotetta arviolta 2-3 viikkoa (3pvä postitus+Palautus otetaan käsittelyyn noin 1 viikossa lähetyksen saapumisesta+3pvä postitus) normaali käytäntö kaikissa verkkokaupassa. Tosin nopeammin saisi paketin, jos tekisi vain palautuksen ja tilaisi uuden

- Jari P

Tuote todellakin toimii niin kuin kalliimmatkin, en ole huomannut eroa kolme kertaa kalliimpaan samanlaiseen laitteeseen . käytetty on kovasti ja on kestänyt

- Mika L

Erittäin hyvä laite, HILJAINEN! Ja auttaa lihas huollossa minulla on ongelma kädessä mutta on paremmassa kunnossa nyt joka toisen päivän käytön jälkeen.

- Daniel H

Ei ole kokemusta aiemmin tämmöisestä vasarasta, mutta pikkuhiljaa sitä kokemusta tulee. Emäntä sai ainakin päänsä kipeäksi, kun hakkasin niskaa kaksipäisellä hierontapäällä. Pitkään olen miettinyt kyseisen laitteen hankkimista. Kun oli laite alennuksessa ja luikuiset kehut saattelivat, niin päätin pistää osan lomarahoista vasaraan. Ohjeet ovat vähäiset ja nekin kiinaa.

- Juha P

Todella tehokas ja laadukkaan oloinen tuote. Päät helppo ja nopea vaihtaa. Akku kestää todella pitkään. 5/5.

- Jani P

Tosi voimakas jynkytys, akku kestää hyvin ja kivut lievenevät nopeasti. Jämäkkä rakenne, joten uskalsin suositella kaverille ja ostin myös appiukolle.

- Juha S

Muutaman viikon käytön jälkeen olen huomannut vasaran nopeuttavan huomattavasti palautumista lihaksissa!

- Juha-Matti P

Tämähän on itsestään huolta pitävän ihmisen ehdoton tuote, saat hieronnan silloin kun haluat ja missä haluat, kunhan muistat vaan käyttää. Ite oon hieronnu selkää ja pakaroita, on auttanut.

- Mika K

Hyvä ja tehokas laite, hinta laatusuhde kohdillaan.

- Juha S

Hyvä laite hartijajumeihin, sun muuhun. Loistava akunkesto. Napakka kantolaukku, jossa kulkee kaikki.

Tuote yllätti positiivisesti. Tekee saman, kun kalliimmat versiot mutta pystyy hiljaisempaan vauhtiin mikä oli itselle kriteeri ostaa laite. Hinta/laatu kohdillaan. Suosittelen.

- Janne P

Juuri sellainen, kun luvattiin. Hyvä laukku on mukava lisä.

- Erkka L

Hyvä lihashuoltovasara urheilussa kipeytyneille jalka ja pakaralihaksille, sekä selkälihaksille, pehmittää ja helpottaa lihaskireyksiä. Tarpeeksi monta erilaista hierontapäätä 6kpl.Hinta on kohdallaan, laatu vaikuttaa ihan hyvältä. Suosittelen niin että jaksaa reippailla ja urheilla seuraavanakin päivänä.

- Jouko P

Tätä se vanha lihaksisto kaipasi, että saatiin solmut auki. Helppo käyttää ja akun kesto täydellinen.

- Harri S

Tyttöystäväni ensireaktio oli, että tämä pelastaa parisuhteemme. Laite on laadukkaan tuntuinen ja yllätti tehokkuudellaan. Hyvä ostos!

- Matti L

Olen ollut tyytyväinen Booster lihashuoltovasaraan. Laite on riittävän tehokas isompienkin lihasjumien avaamiseen. Plussaa myös siitä, että se on suhteellisen kevyt ja silti kestävän oloinen.

- Jani T

Hyvä tuote, aivan vastaava kuin moni arvokkaampi.

- Jani K

Selkä oli jumissa ja viikon käytön jälkeen jumit katosivat. Ainoa miinus oli, että viikon myöhemmin olisi tuote ollut tarjouksessa ja säästöä olisi tullut 20€.

- Vesa S

Kovassa käytössä ollut ja toimii hyvin. Hiukan lämpiää liikaa käytössä. Säädöt voisi olla laajemmatkin, mutta vastaa kilpailijoita. Kaikin puolin todella hyvä hintalaatusuhde

- Antti S

Jos et omista lihashuoltovasaraa, osta sellainen, tai edes kokeile jossain - vakuutut.

Tästä tuotteesta; Vertailin todella monia eri lihashuoltovasaroita ja ostopaikkoja, ja tämä oli aivan ylivoimainen hinta/laatusuhteessa! Ratkaisevana myös E-Villen takuu verrattuna muihin vastaaviin kauppapaikkoihin. Ainoa iso miinus tässä tulee kiinteästä akusta, mutta sen tiesin ostaessani. Mitä olemme tätä nyt yht. noin 5 tuntia käyttäneet, niin kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Lisäkiitos E-Villen porukalle hyvästä asiakaspalvelusta kuljetuksen aiheuttaman vian selvittelyssä.

- Iiro W

Auttaa jumittaviin lihaksiin todella nopeasti. Istuma työssä on verraton apu pitkien päivien jumien aukaisussa.

- Seppo L

Toimitus oli todella nopea. Toimii kuten luvattiin. Muutaman viikon käyttö ja erittäin hyvin jumit on kadonneet esim. pohkeiden kivut historiaa ja saa nukuttua 8 h lähihoitajan juoksuvuorojen jälkeen loistavasti ilman jomotusta jaloissa. Hintaan olen tyytyväinen ja koneen tehoon sekä käytettävyyteen.

- Tiina P

Hyvä ja halpa lihashuoltovasara. Akku on kestänyt ja hyvin tuntuu avaavan jumeja.

- Harri L

Hyvä laite hartijajumeihin, sun muuhun. Loistava akunkesto. Napakka kantolaukku, jossa kulkee kaikki.

Hyvin toimii. Tarpeeksi eri nopeuksia ja erilaisia "päitä". Ollut kovassa käytössä, hyvin tuntuu toimivan. Akkukin kestää. Suosittelen.

- Mika P

Kovassa käytössä ollut lihashuoltovasara. Täydet pisteet! Ainoa pikkuriikkinen miinus kahvan paksuudesta, kun on pieni käsi/lyhyet sormet itsellä.

- Anette R

Ostin lahjaksi ja saman tien kokeiltu. Istumatyötä tekevälle hartiaseudun jumeihin tosi hyvä. Soveltuu myös treenien jälkeen lihaksille. Hinta-laatusuhde ainakin näin alkukäytön jälkeen hyvä. Suosittelen.

- Aniel

Tuote on vastannut käytännössä kaikkia sille asetettuja odotuksia. Akku kestää, laite on tehokas eikä hyydy ja tuntuu muutenkin erittäin laadukkaalta. Ehkä ainoa miinus, joka ei tällä kertaa vaikuta arvosanaan on se, että osa hierontapäistä on sellaisia, että pöly tarttuu niihin tiukasti kiinni.

- Miika T

Laitetta käytetty jalkojen, selän ja hartioiden hierontaan. Laite on helppo käyttää, mutta jos toinen käyttää laitetta niin se on tehokkaampaa, kun voit itse olla rentona. Mukana tulee kuva, jossa ilmeisesti neuvotaan eri lihasryhmien hierontapisteet ja ohjeistetaan hierontasuunnat. Koska harva osaa kiinaa niin tämä on iso puute, ettei sitä ole käännetty suomeksi tai englanniksi. Muutoin laite on hyvä ja jämerä. Kestää pitkään yhdellä latauksella. Meillä käytetty joulusta asti melkein päivittäin 1/2 tunnin sessioita ja vielä ei ole tarvinnut ladata. Hyvä ostos, suosittelen.

- Carl S

Jämäkkä ja löytyy tarpeeksi vääntöä. Tarpeeksi monta hierontapäätä. Viidestä tehotasosta löytyy sopiva teho joka paikkaan. Suosittelen. Akun kesto on vielä arvoitus.

- Olavi K

Moottori tuntuu tehokkaalta, ei hyydy, vaikka laittaa enemmän painetta. Akku näyttäis kestävän ihan hyvin. Kaikin puolin hyvän oloinen kapistus, suosittelen.

- Andres K

Laite on oivallinen hankinta lihasjumeihin ja itsellä päivittäisessä käytössä. Iso plussa tässä laitteessa on sen hiljaisuus ja hyvä akunkesto.

- Joonas J

Erinomainen laite lihasten rentoutukseen ja palautukseen treenin jälkeen. Laite tuntuu jämäkältä ja tehot riittää kovemmankin treenaajan lihaksille.

- Oskari P

Laadukkaan oloinen tuote, tähän hintaan tuskin parempaa löytyy mistään. Voima ei tästä ainakaan kesken lopu, ei hyydy, vaikka painattaakin kovempaa.

- Joni P

Vaikuttaa toimivalta ja laadukkaalta hintaansa nähden. Tehosi erityisen hyvin kipeisiin penikoihin. En tiedä onko kyseessä viallinen tuote, mutta kädensijan suojus ei meinaa millään pysyä paikoillaan, joten käyttötuntuma ei ole kovin tukeva. Hinta-laatu kuitenkin ok.

- Ilona P

Oikein toimiva ja laadukas tuote. Hyvä hinta/laatusuhde e-villessä. Joulun alla tilasin ja ruuhkasta johtuen hivenen joutui odottamaan mutta hyvin ehti joululahjaksi. e-ville toimittajana on luotettava, nopea ja palveleva. Suosittelen!!

- Jukka S

Erittäin hyvä lihasjumeihin tai treenien jälkeen lihasten huoltoon. Monta vaihtopäätä, jotka sopivat eri tarkoituksiin. Akku kestää hyvin, tuote on kevyt ja erittäin tehokas. Teholtaan ja käyttöominaisuuksiltaan parempi kuin urheiluliikkeiden lihasvasarat.

- Hanna S

Vaimo on tykännyt, kun olen moukaroinut hartioita. Jos vaimo on tyytyväinen niin minäkin olen.

- Janne R

Loistava kapistus. Päivittäin käytössä. Käyttöä kannattaa aloitella rauhallisesti ja totutella pienimmällä teholla. Siitä sitten on hyvä lisäillä tehoa pikkuhiljaa, niin tietää sitten minkä lihas vaatii millaista painetta ja tehoa. Suosittelen.

- Matti V

*Asiakaskokemukset ja arvostelut on kerätty Booster jälleenmyyjän sivulta e-ville.comista.


Julkaisu saattaa sisältää mainoslinkkejä, mitkä on merkattu * -merkillä.