BLOGI

Loppuverryttely on olennainen osa treeniä siinä missä lämmittelykin. Keho kiittää, kun lihakset on asianmukaisesti lämmitelty ennen suoritusta ja, näin ollen, jaksaa suoriutua paremmin. Kiitoksena tulisi jäähdytellä eli venytellä, antaa kropan niin sanotusti rauhoittua ja muun muassa hengityksen palautua normaalille tasolle.

Monet kysyvät onko "tavallisella" hieronnalla ja urheiluhieronnalla eroa. Usein vertailussa ajatellaan keskeisimpänä erona olevan kynttilöiden ja aromien määrä. Todellisuudessa urheiluhieronta keskittyy paljon enemmän itse lihasjännitysten lievittämiseen sekä vammoja ennaltaehkäiseviin toimiin.

Vesi on elämämme tärkein elementti! Mutta kuinka paljon vettä pitää juoda päivässä ja mikä on hyvä veden juonnin suositus ja sen tuomat hyödyt kehollemme? Vesi on kehomme ja elämämme tärkeimpiä elementtejä, oikeastaan jopa tärkein. Pysymme paljon kauemmin elossa ilman ravintoa, kuin ilman vettä, siitä syystä, että elimistöstämme suurin osa on...

Tässä sinulle kattava vastaus siihen, miten ja miksi suorittaa oikeaoppinen alkulämmittely ja loppuverryttely. Onko nämä pelkkiä "pakollisia" toimenpiteitä ennen ja jälkeen liikunnan? Vai sittenkin osa kokonaisvaltaista, fiksua ja kehittävää treeniä. Miksi jättäisit kaksi kolmasosaa treenistäsi tekemättä?

Nämä koko kropan dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusohjelmat on suunniteltu auttamaan sinua tekemään liikkuvuus harjoitteita turvallisesti ja tehokkaasti. Opas sisältää selkeät suomenkieliset videot ja ohjeet suoritettavista venytys- ja liikkuvuusliikkeistä. Toivomme, että nautit niistä tuloksista ja hyödyistä, joita säännöllinen venyttely- ja...

Mistä tiedät, mikä on sinulle paras TENS kivunlievittäjä laite? Valintaa helpottaakseen olemme koonneet yhteen tärkeimmät ominaisuudet, mihin kiinnittää niissä huomiota. Itse laitevertailuun on otettu mukaan vain hintalaatu suhteiltaan hyviä ja laadukkaita TENS laitteita. Valitse näiden avulla sinulle sopivin vaihtoehto!

Kannatamme hierontalaitteiden käyttöä, koska uskomme, että ne voivat parantaa ihmisten elämänlaatua. Tämän oppaan avulla valitset sinulle parhaan hierontalaitteen. Ei voi kiistää, etteikö työpäivän jälkeisellä hieronnalla olisi myönteinen vaikutus fyysiseen ja henkiseen terveyteen?

Oletko miettinyt millainen olisi paras niskahierontalaite, miten se toimii ja mitkä ovat sen käyttöhyödyt? Sinulle sopivimman hierontalaitteen löytäminen niska- ja hartiakipuihin voi olla hankalaa, jos et tiedä mitä tulisi etsiä.

Booster -lihashuoltovasarat ovat nostaneet suosiotaan jatkuvasti, niiden loistavan hinta-laatusuhteen ansiosta. Meidän ja useiden käyttäjien arvosteluiden sekä kokemuksien kautta voi todeta, että Booster on todella hyvä lihashuoltovasara!

Mikäli mietit, että mikä on TENS kivunlievittäjä laite ja millainen on paras TENS-laite juuri sinulle, niin lue tämä. Tässä käydään selkeästi läpi mikä TENS-laite on, miten se toimii ja lievittää kipuja sekä mitkä ovat sen käyttöhyödyt.

Tässä on sinulle hyvä yleinen hierontavasaran käyttöohje. Käymme läpi, miten lihashuoltovasaraa käytetään oikein sekä tutustumme myös, millaisissa tilanteissa hierontavasaraa tulisi ja ei tulisi käyttää. Muista kuitenkin aina noudattaa ensisijaisesti laitteen omia ohjeita.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: putkirulla, hierontarulla ja foam roller. Tämä käyttöopas antaa ohjeet, jotta osaat valita omaan tarpeeseensa sopivan mallin ja miten hierontarullaa käytetään oikein, jotta saadaan oikeanlainen hyöty eikä satuteta itseä.

Lihashuoltovasaroita löytyy nykyään jo todella paljon erilaisia ja lisää tulee koko ajan - on eri laatuisia, hintaisia ja eri käyttötarkoituksiin. Tässä käydään nyt läpi kokemuksia edullisemman ja keskitason hintaluokan; React, Core, Prego ja Karhu merkkisistä lihashuoltovasaroista. Vertailun kokemukset ovat asiakkaiden aitoja käyttökokemuksia.

Tämä on paras hierontarulla, mitä olen ikinä käyttänyt! Hyperice lupaa, että heidän kehittämä Vyper 2.0 värisevä lihashuoltorulla on maailman tehokkain hierontarulla. Arvosteluni ja kokemukseni kautta voin sanoa, että he eivät ole väärässä! En tiedä onko se maailman tehokkain, mutta todella paljon potkua tässä hierontarullassa on.

Mistä tiedät mikä on paras hierontalaite juuri sinun tarpeisiin? Valintaa helpottaakseen olemme listanneet TOP 10 -hierontalaitteet, mitkä kaikki ovat hinta-laatu suhteiltaan hyviä ja laadukkaita sekä suosittuja laitteita omassa kategoriassaan. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto!

Tähän artikkeliin on listattu tämän HierontaLaitteet.fi -sivuston parhaita lihashuoltovasara kokemuksia, vertailuja ja arvosteluita. Lisäksi löydät tästä kaikki parhaat hierontavasara -testit ja -oppaat; mm. käyttö-, valinta- ja hintaopas. Tätä artikkelia tullaan päivittämään sitä mukaan, kun aiheeseen liittyviä artikkeleita tulee lisää.